Connect with us

Revistateo.ro

Antonia, convinsă că Alex Velea nu a înșelat-o și nu ar înșela-o

Staruri

Antonia, convinsă că Alex Velea nu a înșelat-o și nu ar înșela-o

Antonia a vorbit recent despre relația cu Alex Velea. Cântăreața și-a arătat respectul prin cuvinte atent alese față de bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

Totodată artista a spus că este convinsă că Velea nu a înșelat-o cu vreo fană, iar dacă va face asta va fi ”executat”.

„Alexandru Ionuţ Velea…să ştii că te iubesc mult şi ştiu că nu m-ai înşelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că şi tu mă iubeşti, ci pentru că ştiu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îţi iei închisoare de la 2 la 5 ani.

Alex, puiuţul, iubi, pupi, mumi, şuşu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deşi eşti foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât eşti acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să găteşti şi să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia în timpul „roast-ului” lui Velea.

„Cu tot cu preludiu, vorbe de după…ştiţi ce zic!”, a spus in continuare Alex Velea.

CITESTE SI: Live pe Facebook la volan? Amenzi și puncte de penalizare – Proiectul de modificare a Codului Rutier, la Senat

Alex și Antonia, o familie de invidiat

„Vrem sa fim normali in relatia cu publicul. Oamenii, in general, te considera un bun al lor. Cateodata e bine, cateodata nu e bine. Cand devin prea prietenosi…

Noi incercam sa fim persoane calduroase. Cand pare ca te stie de-o viata fanul, e prea pretentios. Cateodata e bine, pentru ca te cunoaste si te apreciaza. Ai fani care te apreciaza, iti amintesc de ce ai facut in 2008 si nu mai tii minte. (…)

Parintii nostri au fost cei mai afectati legat de comentariile rautacioase. Chiar daca sunt batrani, au acces la Internet. Au fost momente in care mama a aflat de la mine ca la televizor va aparea un material in care o sa ma jigneasca… Mama a fost pregatita, apare emisiunea si apoi ma suna daca s-a intamplat chiar asa”, a mai spus Velea.

„Alex e mai indiferent legat de comentariile rautacioase (…) Presiunea pe care o simtim amandoi lucrand in acest mediu ne uneste foarte mult. Alex e un om matur. El ma ajuta foarte mult in situatiile dramatice”, a declarat Antonia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top