Connect with us

Revistateo.ro

Antonia și Alex Velea încă nu și-au botezat copiii. De ce?

Monden

Antonia și Alex Velea încă nu și-au botezat copiii. De ce?

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii. Cei mici încă nu au fost creștinați. Înndrăgita cântăreață a dezvăluit motivul pentru care ea și Alex Velea au amânat acest eveniment. Află detaliile din rândurile care urmează. Iată ce a declarat Antonia.

Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu și-au botezat copiii

Antonia și Alex Velea încă nu și-au botezat copiii. Lucrul acesta nu s-a întâmplat încă deoarece micuții trebuie să ia numele de familie al tatălui lor, lucru care mai durează. Procedura aceasta a fost necesară deoarece Antonia este căsătorită. Deși instanța a decis ca cei mici să aibă numele tatălui lor, va mai dura până când se va întâmpla asta. De asemenea, nici divorțul Antoniei nu s-a finalizat încă. Tocmai aceste lucruri au dus la amânarea creștinării copiilor lui Alex Velea și ai Antoniei. Cei doi băieți vor fi creștinați, dar mai durează până atunci.

”Încă nu n-am gândit la botez, nu s-a terminat procesul, mai sunt niște acte la mijloc, mai există niște pași. De celălalt proces (n.r. de divorț), nu știm încă ce se întâmplă”, a spus Antonia pentru Libertatea.

În acest an, Alex Velea a declarat că botezul celor doi copii este o ”normalitate” și va avea loc atunci când el și partenera de cuplu își vor rezolva problemele. De asemenea, a spus că el crede doar în Dumenzeu. Nu vede o problemă în faptul că cei mici încă nu au fost creștinați. Nici el, nici partenera lui de cuplu, Antonia, nu se tem de deochi. Cei doi copii ai lor nu au avut probleme în această privință, chiar dacă încă nu au fost creștinați.

Antonia a declarat pentru sursa menționată anterior că ea și Alex Velea nu se gândesc încă la botez deoarece trebuie să se rezolve alte lucruri înainte. Mai sus ai văzut despre ce este vorba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top