Connect with us

Revistateo.ro

Adelina Pestițu, criticată de o fană. Reacția vedetei

Monden

Adelina Pestițu, criticată de o fană. Reacția vedetei

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. În luna august urmează să devină mămică pentru prima dată. Este foarte fericită și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe fetița care se va numi Zenaida. Vedeta postează frecvent pe rețelele de socialziare și chiar le răspunde fanilor la comentarii. Recent, vedeta a primt un comentariu legat de faptul că i-au apărut riduri. A răspuns la acel comentariu. Iată cum a reacționat.

Adelina Pestrițu, reacție la comentariul unei fane

Adelina Pestrițu este activă pe rețelele sociale. Astfel își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Dar, așa cum suntem obișnuiți, așa cum am observat până acum, sunt unele persoane care preferă să posteze unele comentarii răutăcioase. Asta s-a întâmplat și în cazul Adelinei.

La una dintre pozele postate de vedetă, o fană a avut o reacție mai neplăcută. I-a spus Adeliniei că are riduri. „Ai făcut riduri”, a fost comentariul lăsat de una dintre urmăritoarele vedetei de pe o rețea socială. Adelina Pestrițu a văzut comentariul și a dat un răspuns. Iată cum a decis vedeta să reacționeze în acest caz.

CITEȘTE ȘI: Ce va face Adelina Pestrițu după ce va naște. Hotărârea a fost luată deja!

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu se pregătește pentru naștere. Ce a cumpărat pentru fetița ei

„Ce gândire!

Și dacă sunt persoană publică trebuie să fiu întinsă cu fierul de călcat? Ah, apoi vin comentariile: “esti plină de botox”.

Da, am riduri, uneori am și celulită, am și niște kg în plus acum. Vreo 12. Scuză-mă că m-am îngrășat fiind însărcinată și totodată persoană publică”, a fost răspunsul dat de Adelina Pestrițu la acel comentariu mai puțin plăcut. Fanii care au văzut reacția vedetei au felicitat-o pentru cuvintele alese pentru a-i răspunde acelei femei.

Adelina Pestrițu urmează să devină mămică în curând. S-a pregătit pentru fericitul eveniment și abia așteaptă să își cunoască fetița. Însă, se pare că nici în această perioadă nu este scutită de anumite răutăți.

2 Comments

2 Comments

  1. Bucur Felicia

    2018-07-25T16:36:26+03:00 at 2018-07-25T16:36:26+03:00

    DA, vreau să comentez…MAI ALES PENTRU ZIARE, PUBLICAŢII ş.a.m.d De când e, această fiinţă, o „cunoscută VEDETĂ”? Prin ce mama dracului s-a remarcat, fiinţa asta , afară de can-can-uri, prostii, stupizenii! BĂI, VOI, jurnalişi de un leu, îi daţi ăsteia statut de vedetăĂ Înseamnă că trăim într-o ţară (îmi cer IERTARE!) BANANIERĂ!!!

  2. Bucur Felicia

    2018-07-25T16:43:03+03:00 at 2018-07-25T16:43:03+03:00

    Ca să răspund autorului acestui articol, ar însemna să îl jignesc! NU putea să meargă sa facă articole mai demne…? Da, până la urmă, ŞTIM CU TOŢII: NIMENI NU CITEŞTE DECÂT rahatturi, d-astea gen Adelina…anonima!!! CINE E şi CU CE SE OCUPĂ???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top