Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Adelina Pestrițu și-a botezat fetița – FOTO

Zi importantă pentru Adelina Pestriți și partenerul ei! Astăzi, 10 noiembrie, a fost ziua în care fosta prezentatoare a emisiunii WOWBIZ de la Kanal D și-a creștinat micuța pe nume Zenaida.

Îți prezentăm mai jos câteva imagini de la botezul care a avut loc astăzi, imagini furnizate de jurnaliștii de la Wowbiz.ro.

Slujba de botez a început undeva la ora 16:00

„Avem emoţii imense pentru ziua de mâine. Zenaida nici nu ştie ce o aşteaptă şi câţi oameni vor petrece mâine în cinstea creştinării ei.

Săptămâna aceasta a fost extrem de încărcată. Am avut foarte multe de făcut şi ne-am împărţit atribuţiile. Astăzi vin şi familiile noastre şi naşii de la Constanţa.

Facem ultimele retuşuri, iar mâine sperăm să iasă totul perfect. Sunt convinsă că o să plâng pentru că parcă mă ia de pe acum starea asta. De fericire, evident. Abia aşteptăm să ne întâlnim cu toţi cei pe care i-am invitat să ne fie alături la marele moment.

În locaţie aranjatul sălii deja a început. Sunt echipe întregi care fac montaje, probe şi se ocupă până şi de cele mai mici detalii, astfel încât să iasă totul aşa cum am visat”, a declarat ieri Adelina pentru Viva!

POȚI VEDEA AICI MAI MULT IMAGINI DE LA BOTEZUL FIICEI ADELINEI PESTRIȚU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top