Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Adelina Pestrițu își pregătește revenirea în televiziune

Nici nu bine a născut că Adelina Pestrițu se gândește deja foarte serios la revenirea pe micile ecrane.

Vedeta a declarat la TEO SHOW că televiziunea este marea ei dragoste și ar fi încântată să se întoarcă în locul unde a fost atât de fericită prezentând o serie de emisiuni.

„Multumesc lui Dumnezeu, Virgil este un tatic care are grija de Zenaida pentru ca un copil are si mama si tata. Atunci cand eu sunt la voi in platou, Virgil sta cu cea mica acasa, sau bunicii.

Are doua perechi sanatoase de bunici si, cand avem nevoie de ajutor, ridicam o manuta. ‘Se poate? Ne ajutati? Veniti sa stati putin cu cea mica?'”, a marturisit Adelina Pestritu.

„Nu e imposibil sa duci in paralel si viata de mamica si viata profesionala. Trebuie doar sa iti dorseti. Asta am descoperit eu, vorbesc din propria experienta.

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu a mers acasă la rudele Adelinei Pestrițu. Cum au reacționat acestea când l-au văzut

Nu sunt nici in masura sa dau sfaturi, dar cele care mi-au cerut ajutorul pe retelele de socializare si simteau ca intra intr-un puseu de nebunie si nu isi mai vad capul de atata treaba” , a mai declarat Adelina Pestritu la Teo Show.

„Acordati-va timp. Aveti rabdare si cu organismul vostru, aveti rabdare si cu copilul, dar in acelasi timp ocupati-va cat puteti si de voi.

Daca va face placere sa va machiati, sa va priviti in oglinda sa vedeti cat de frumoase sunteti dupa ce ati nascut, faceti lucrul asta.

Daca vreti sa va urcati pe tocuri sa mergeti pana la magazinul de paine, faceti lucrul asta”, a fost sfatul vedetei pentru celelalte proaspete mamici.

„Imi doresc sa ma intorc in televiziune. Este marea mea dragoste si asta ma reprezinta. Televiziunea m-a ajutat sa ma redescopar de-a lungul anilor. Am fost in televiziune opt ani si ceva si m-am simtit minunat si asta imi doresc sa fac in continuare”, a mai spus Pestrițu la TEO SHOW.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top