Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta este diferenta intre pielea uscata si pielea deshidratata

Cosmetica

Aceasta este diferenta intre pielea uscata si pielea deshidratata

Stiai ca exista o diferenta majora intre pielea uscata si pielea deshidratata? Cu siguranta nu de multe ori ti-ai simtit pielea lipsita de viata, uscata, sensibila si fara elasticitate. Acestea sunt probleme cu care toate femeile se confrunta la un moment dat. Insa de aici pana la a spune ca tenul tau este uscat e cale lunga. Multe persoane confunda pielea uscata si pielea deshidratata, insa intre cele doua exista o diferenta majora.

Pielea deshidratata nu are suficienta apa si isi pierde rapid elasticitatea din aceasta cauza, insa acest lucru nu dureaza de obicei decat doua-trei zile. Hidratandu-te corespunzator poti sa recapeti aspectul placut al tenului. O crema pe baza de apa va face minuni in acest caz, iar consumul ridicat de fructe si legume proaspete va suplimenta aportul de apa si iti vor oferi nutrientii necesari pentru a scapa de pielea deshidratata.

CITESTE SI: MASCA DE FATA CU PIPER SI MIERE TE SCAPA DE COSURI

CITESTE SI: MASCA CU CEAI MATCHA TE INTINERESTE INSTANT

Lucrurile nu sunt la fel de roz in cazul in care ai pielea uscata. Acest tip de piele nu contine suficiente uleiuri naturale. Odata cu trecere timpului bariera de lipide a pielii se diminueaza si in acest caz incep sa apara roseata, mancarimile si textura aspra a pielii. Modul in care o ingrijesti are un rol foarte important. Este esential sa mergi la un medic dermatolog care sa iti prescrie o crema potrivita.

Ia in considerare utilizarea cremelor cu texturi bogate, care sunt formulate pe baza de ulei. Hidratarea are si in acest caz un rol foarte important, asa ca bea cel putin 2-3 litri de apa pe zi. Incearca sa apelezi la uleiurile naturale precum cel de jojoba, de migdale sau de argan. Ele iti ofera o multime de nutrienti si ajuta la combaterea radicalilor liberi.

sursa foto: blog.myskin.com

2 Comments

2 Comments

  1. Rica

    2016-05-22T23:51:51+03:00 at 2016-05-22T23:51:51+03:00

    Ce cantitate de sare trebuie pusa in apa ptr a spala tenul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top