Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A ramas INCREMENITA in timp. Ce face zilnic cu copilul ei

Acum un an, Nikki Pegram a suferit o cazatura in urma careia s-a lovit la cap. Consecintele accidentului sunt foarte ciudate. Vezi ce face zilnic cu copilul ei.

Nikki Pegram isi duce baiatul in fiecare zi la scoala fara sa isi aminteasca in ce clasa este Freddie si nici macar cine este invatatoarea lui. Pe 15 octombrie 2014, tanara britanica in varsta de 28 de ani a cazut pe scarile spitalului, unde s-a dus pentru a-si trata genunchii, iar urmarea a fost o lovitura la cap care a cauzat pierderea partiala a memoriei.

A fost diagnosticata cu amnezie anterograda din cauza careia ii este imposibil sa isi aminteasca lucruri intamplate recent. Nikki a ramas, practic, incremenita in timp. Pentru ea in fiecare zi este 15 octombrie 2014, o zi normala de scoala. Insa mamica isi duce copilul la scoala si in zilele de vacanta.

Pentru a evita acest lucru, aceasta are un carnetel unde ii sunt notate toate activitatile de peste zi. Poate tine minte cel mult 15 ore dintr-o zi, mai putin ziua accidentului, pe care si-o aminteste perfect.

CITESTE SI: Sigur iti vor da lacrimile: au facut cea mai EMOTIONANTA sedinta foto, cu bebelusul lor care are o boala fatala…

CITESTE SI: Imagine EMOTIONANTA: doua surori de doar doua saptamani se imbratiseaza. Este INCREDIBIL ce s-a intamplat in continuare…

Mai mult chiar, nu isi poate aminti nimic nou de atunci: „Sunt zile in care este foarte deprimata si are temeri uriase, in alte zile, in schimb, se simte bine. Uneori nici nu se ridica din pat din cauza depresiei”, marturiseste sotul femeii, Chris Johnston.

Nikki si-ar dori sa munceasca pentru a-si intretine, alaturi de sotul ei, familia insa din cauza lipsei unui diagnostic definitiv, nu poate sa lucreze.

Desi medicii sustin ca femeia nu ar avea cum sa intre in campul muncii din cauza memoriei de foarte scurta durata, Ministerul Muncii din Marea Britanie sustine ca aceasta este apta de munca deoarece poate sa vorbeasca singura, fara ajutor.

incremenita - 11092015-3

„Ea nu poate sa munceasca. In primul rand niciodata nu isi va aminti care va fi locul ei de munca de vreme ce nu isi aminteste in ce clasa e Freddie si cine il educa la scoala. Ca sa lucreze trebuie depus un efort mult prea mare pentru conditia ei”, sustine sotul britanicei.

Pana cand memoria nu ii va mai juca feste, Nikki se va descurca cu ajutorul sotului ei, care ii ofera cele mai frumoase dovezi de iubire scriindu-i zilnic in jurnal ce trebuie sa faca. Daca nu ar fi Chris, femeia ar uita complet de cei din jur, inclusiv de micutul Freddie.

Sursa foto: thesun.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top