Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Postarea acestui viitor tatic a starnit mii de reactii pe internet

Acest viitor tatic a facut o postare care a avut zeci de mii de reactii pe internet. Josh asteapta la sfarsitul anului, impreuna cu logodnica sa Ariana, un baietel. Cei doi sunt foarte incantati, insa prima perioada a sarcinii nu a fost deloc usoara. Ariana avut greturi insuportabile si asta l-a pus pe ganduri pe viitorul tatic, care a decis sa faca o postare ce a strans mai mult de 80.000 de like-uri, 37.000 de share-uri si peste 17.000 de comentarii pe retelele de socializare. Tot mai multi oameni il apreciaza si il sustin pentru ceea ce a spus!

Pentru Josh sarcina Arianei a fost o lectie de viata, asa cum spune el „cea mai buna forma de educatie pe care un barbat o poate primi”. Nu s-ar fi gandit nicio clipa ca o femeie trece prin atat de multe stari in timpul sarcinii si considera ca aceasta perioada l-a invatat foarte multe lucruri.

CITESTE SI: SCRISOAREA UNEI FEMEI INDURERATE

CITESTE SI: LECTIE DE VIATA SFASIETOARE

Alaturi de imaginea de mai jos, Josh a postat: „Sarcina este cea mai frumoasa experienta pentru mine. M-a invatat atat de multe lucruri pe care credeam ca le stiu deja. Iti aduce atat de multe stari si treci de la frustrare si iritare, la dragoste, iubire mai mare decat ai simtit vreodata, rabdare si respect. Am o cu totul alta perspectiva asupra sarcinii acum, este foarte multa munca insa si foarte multa emotie si dragoste.”

12994550_1153893934655999_2264712219069759384_n

Chiar daca sarcina a acapara-to complet pe logodnica sa, Josh spune ca se merita din plin. Tot stresul, toate durerile, drumurile dese la baie, greata, emotiile si oboseala nu il fac decat sa o sustina din ce in ce mai mult si sa ii demonstreze cate poate face o femeie pentru copilul ei. El o incurajeaza pe Ariana sa isi exprime emotiile: sa planga, sa se infurie fara motiv sau sa rada, considerand ca este responsabilitatea lui ca ea sa se simta mereu in largul ei si sa faca tot ceea ce isi doreste. Acest viitor tatic este de apreciat, nu-i asa?

Sursa foto: facebook.com; yummymummysworld.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top