Connect with us

Revistateo.ro

A pus folie de aluminiu pe dinti, timp de o ora zilnic. Afla secretul!

Cosmetica

A pus folie de aluminiu pe dinti, timp de o ora zilnic. Afla secretul!

A pus folie de aluminiu pe dinti si a stat asa timp de o ora, zilnic. Iata ce efecte a avut si cum arata dupa ce a facut asta.

Chiar daca pare greu de vazut, se pare ca acest tratament chiar functioneaza si a dat rezultate bune in cazul celor care l-au folosit. Este ieftin, simplu si eficient, te ajuta sa iti albesti dintii acasa, fara substante chimice.

Ce presupune? Pregatesti o solutie de albire din bicarbonat de sodiu si pasta de dinti: pui jumatate de lingurita de bicarbonat la o lingurita de pasta de dinti.

Masori apoi folia de aluminiu astfel incat sa se potriveaca la lungime cu marimea dintilor tai. Apoi impachetezi folia in doua, pe lung, si verifici sa iti vina si ca la latime.

VEZI SI: Trucuri cu folie de aluminiu: a pus-o peste masa de calcat si rezultatul este WOW!

Solutia super-eficienta care iti curata dintii! Scapi de tartru cu ingrediente pe care le ai acasa!

Pune pasta de bicarbonat de sodiu pe folie si apoi pune aceasta folie de aluminiu pe dinti. Stai timp de o ora cu acest tratament si apoi curata bine dintii. Daca vrei rezultate rapide, poti face de doua ori pe saptamana acest tratament. Nu vei vedea rezultatele dupa prima „sedinta”, dar vei dupa 2-3 astfel de tratamente vei vedea ca petele dispar si dintii vor fi mai albi si mai curati.

La inceput pare greu de crezut, dar tratamentul descris mai jos a dat rezultate in randul multora dintre cei care l-au folosit.

Totusi, mare grija sa nu abuzezi de aceasta tehnica! Folosit pe termen lung, acest tratament poate ataca smaltul.

De asemenea, daca suferi de probleme stomatologice grave, de gingivita sau daca simti ca te dor dintii ori gingiile cand aplici tratamentul cu folie de aluminiu pe dinti, renunta la aceasta procedura si consulta un dentist!

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top