Connect with us

Revistateo.ro

7 tinute pentru 7 zile de la Brianna Lance

Frumusete

7 tinute pentru 7 zile de la Brianna Lance

Daca faci parte din categoria femeilor care adora tinutele brandului Reformation, cu siguranta ideile artistei Brianna Lance te vor incanta.

Brianna Lance este o bloggerita cunoscuta care, in urma postarilor sale pe Internet si a campaniilor create pentru Reformation, s-a gandit sa intre si in muzica. Are o trupa intitulata „Bad girlfriend”. Briannei i se mai spune si noua Taylor Swift datorita stilului vestimentar country si a abordarilor interesante in materie de fashion, imbinand traditionalul cu modernul.

Brianna Lance. Texana. Rebela. Fascinata de moda. Directoare creativa. Compozitoare. DJ ocazional. Inspiratie pentru milioane de tinere din intreaga lume. Numele ei conteaza tot mai mult in industria modei. de mai bine de zece ani traieste in New York, acolo unde a cunoscut si faima. Brianna iti propune 7 tinute pentru 7 zile. Vezi mai jos cum poti iesi din tipar fara sa renunti la stilul tau.

LUNI

7-tinute-pentru-7-zile-de-la-brianna-lance-1
Camasa pijama + pantaloni simpli. Ziua de luni este atat de anosta. Nimanui nu ii place inceputul saptamanii, iar din punct de vedere vestimentar este o adevarata provocare. Poti alege o camasa tip pijama, cu multe animatii pe ea pe care sa o combini cu niste pantaloni simpli, negri sau de o culoare inchisa.

MARTI

7-tinute-pentru-7-zile-de-la-brianna-lance-2
Salopeta te scoate din incurcatura. Daca te pregatesti pentru o iesire cu prietenii, la ceas de seara, e bine sa fie una cu decolteu. Daca vrei sa imbraci o salopeta in timpul zilei, pentru scoala sau locul de munca, alege una cu guler sau in tonuri cat mai vesela, dar, evident, fara decolteu.

VEZI MAI JOS TINUTELE PENYRU CELELALTE TINUTE ALE ZILEI:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top