Connect with us

Revistateo.ro

celulita

Frumusete

5 MITURI despre celulita. Adevarat sau fals?

90% dintre femei au celulita, mai mult sau mai putin vizibila. Afla ce este adevarat si ce e fals despre inestetica problema.

Sunt o multime de mituri despre cum apare si, mai ales, cum poti scapa de celulita. Afla ce este real si descopera lucrurile care sunt doar povesti.

1. Celulita aste cauzata de toxinele din organism

FALS!

Celulita apare cand depozitele de grasime aduc straturile de colagen spre suprafata. Dietele si curele de detoxifiere sunt de ajutor, pentru ca elimina grasimile, insa toxinele nu au nicio legatura cu aparitia celulitei.

CITESTE SI: Scapă de celulită în 10 pași

2. Fumatul inrautateste celulita

ADEVARAT!

Studiile au aratat ca fumatul afecteaza aspectul pielii, motiv pentru care celulita este mult mai vizibila. Acelasi lucru este valabil si pentru vergeturi.

3. Celulita este caracteristica femeilor

ADEVARAT!

Femeile au mai multa grasime pe solduri si coapse, iar fibrele tesutului conjunctiv permit ca grasimea sa ajunga in straturile superioare ale pielii.

4. Celulita se mosteneste
ADEVARAT!

Daca mama si bunica au celulita, probabil si tu vei fi afectata de acest aspect neplacut al pielii. Il poti preveni prin alimentatie potrivite, tratemente corporale si miscare.

CITESTE SI: Uleiul de cocos poate reduce celulita. Iată ce trebuie să faci!

5. Cremele sunt excelente
PARTIAL ADEVARAT

Produsele cosmetice sunt utile, insa nu fac minuni. Daca alimentatia nu este potrivita, nicio crema nu va reusi sa inlature aspectul de „piele de portocala”. Ingredientele pe care trebuie sa le contina o crema care sa amelioreze celulita sunt: cofeina, ghimbirul si ceaiurile negru si verde, pentru ca stimuleaza circulatia sanguina. Cea mai buna cale prin care poti lupta impotriva celuluitei este sportul, care tonifiaza pielea.

Sursa foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top