Connect with us

Revistateo.ro

5 coafuri de iarnă pentru părul mediu

Par & Coafuri

5 coafuri de iarnă pentru părul mediu

Pe măsura ce temperaturile scad și vreme devine aspră și gri, căutăm o schimbare care să condimenteze puțin aspectul nostru obișnuit. Și cum iarna este și mai multă umezeală în aer, vrem niște coafuri care să ne avantajeze în acest sens. Părul mediu este la modă și asta e un lucru practic. Iată 5 coafuri de iarnă pentru părul mediu care te vor face să vrei să ieși din casă!

1. Coada de pește. Este practică și are un aspect foarte interesant. Împarte părul în două secțiuni. Ia o mică șuvită dintr-o parte și du-o în cealaltă secțiune. Asigură-te că iei șuvițe de mărime mică. Urmează același pas, dintr-o parte în alta, până ce ai terminat coada. Piaptănă vârfurile pentru un aspect ordonat.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CE COAFURI TE FAC SĂ ARĂȚI MAI TÂNĂRĂ

2. Cocul. Fie că alegi unul mic, unul mare, unul dezordonat sau unul răsucit, cocurile sunt la modă și sunt foarte practice pe vremea rece și umedă. Înainte să îți prinzi părul folosește spuma de păr pentru a oferi volum și puțină stabilitate. Apoi piaptănă părul stând cu capul în jos, pentru a oferi volum. Prinde părul într-o coadă rebelă și apoi răsucește-o într-un coc. Îți poți lăsa breton, pentru un look mai elegant.

3. Cocul răsucit. Prinde-ți o coadă din restul părului și imparte-o în două secțiuni. Răsucește fiecare secțiune și apoi împletește-le într-o coadă. Leag-o bine cu un elastic și apoi răsucește-o într-un coc. Poți stabiliza cocul cu câteva agrafe.

4. Cocul rebel la baza cefei. Piaptănă părul stând cu capul în jos și dă-l cu spumă, pentru a obține volum și textura. Prinde-l într-o coadă la baza cefei, de preferat într-o parte. Piaptănă coada în sens invers, adună tot părul și prinde-l cu agrafe. Cu cât arată mai dezordonat, cu atât mai bine!

5. Coada răsucită. Piaptănă părul foarte bine pentru a-i da un aspect ordonat. Prinde-l într-o coadă în vârful capului, pe care mai apoi să o împarți în două secțiuni. Rasucește-le una în jurul celeilalte și prinde-le la capăt cu un elastic. Folosește puțin fixativ pentru a cuminți firele rebele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top