Connect with us

Revistateo.ro

4 trucuri de frumusețe de care ar trebui să ții cont

Frumusete

4 trucuri de frumusețe de care ar trebui să ții cont

Mierea este ingredientul minune pentru pielea ta.Proprietățile sale antibacteriene lasă pielea curată și mai catifelată ca oricând. Este un ingredient simplu, dar care ar eun efect extraordinar asupra tenului. Este suficient să aplici pe față miere de albine și să o lași să acționeze timp de 10 minute. Clătește-te apoi cu apă călduță și pielea va fi mai moale și cu un aspect mai sănătos și mai proaspăt. Utilizarea corespunzătoare și constantă te poate scăpa de coșuri, puncte negre sau cicatrici superficiale.

CITEȘTE ȘI: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PEELINGUL CHIMIC

Dacă nu găsești un ruj care să aibă culoarea pe care ți-o dorești, tot ce trebuie să faci este să combini două alte culori, să le pui în același recipient și să le lași la cuptorul cu microunde câteva secunde. Odată ce amestecul se întărește la loc, îl poți aplica cu ajutorul unei pensule pentru ruj. Astfel este incredibil de ușor să deschizi sau să închizi o anumită nuanță de ruj.

Dacă îți dorești o strălucire naturală, tot ce trebuie să faci este să torni puțin ulei de măsline în loțiunea ta obișnuită de corp. Nu e nevoie să cheltui sume mari pentru produse care să îți lumineze pielea, când la dispoziție un ingredient natural care poate face atât de multe pentru tine. Pe lângă faptul că pielea ta va fi luminoasă și strălucitoare, ea va fi hidratată intens pe timpul zilei și se va menține fermă și suplă fără niciun efort.

Îți dorești dinți mai albi dar nu îți permiți o albire profesională sau ai dinții prea sensibili și nu rezistă la tratament? Iată o soluție eficientă și foarte ieftină – amastecă bicarbonat de sodiu cu câteva picături de zeamă de lămâie și periază-ți dinții cu amestecul acesta înainte de a te spăla cu pastă. Zâmbetul tău va fi mai strălucitor instant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top