Connect with us

Revistateo.ro

4 tinute pe care trebuie sa le incerci in luna octombrie

Frumusete

4 tinute pe care trebuie sa le incerci in luna octombrie

Vrei sa fii la moda in luna octombrie? Meteorologii anunta vreme frumoasa in prima parte a lunii, iar asta inseamna ca poti sa te imbraci indraznet, insa fara sa uiti ca e, totusi, toamna. Iti prezentam 4 tinute pentru diferite ocazii.

Tinute pe care trebuie sa le incerci in luna octombrie

Culorile lunii octombrie sunt bej, galben de lamaie, corai si maro, dar un maro cald, spre portocaliu sau rosu, nu unul fad.

1. Autumn chic

4-tinute-pe-care-trebuie-sa-le-incerci-in-luna-octombrie-1

Transforma-ti stilul boho chic intr-unul autumn chic. Daca boho chic-ul are ca element principal un articol din blugi, avand in vedere ca se anunta o toamna calduroasa, schimba blugii cu un material mai aerisit. Poti incerca o rochita tip pantaloni precum cea din imagine sau pantaloni scurti care sa aminteasca de mileurile pe care bunica ta le pregatea toamna.

2. Blugi negri unisex plus pantofi ‘crosetati’

4-tinute-pe-care-trebuie-sa-le-incerci-in-luna-octombrie-2

Nu renunta la pantofii care sa iti descopere degetele. Reprezinta cea mai buna varianta in aceasta perioada, mai ales ca vin zile cu 20 de grade. Alege o camasa barbateasca pentru partea de sus, chiar in carouri daca ai (alb-negru e varianta salvatoare) si o pereche de pantaloni din piele sau blugi negri spre bleumarin.

3. Smart office

4-tinute-pe-care-trebuie-sa-le-incerci-in-luna-octombrie-3

Stilul ti se potriveste perfect daca ai un job la birou. Alege blugi neutri, un blazer si nu renunta la ochelarii de soare. Cine sustine ca ochelarii de soare trebuie purtati doar vara se insala amarnic. Ori nu a studiat suficient revistele de moda, ori nu stie ca ochelarii de soare reprezinta elementul numarul unu cand vrei sa atragi atentia asupra unei tinute banale.

4. Nelipsitul cardigan

4-tinute-pe-care-trebuie-sa-le-incerci-in-luna-octombrie-4

O esarfa supradimensionata sub un cardigan te transforma in diva divelor. Nu doar ca tinuta tine de frig in zilele ploioase de octombrie (caci vor fi si din acestea), dar iti da si un aer fashion.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top