Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

4 lucruri pe care trebuie să le ai în geantă

Cu siguranţă fiecare femeie are o groază de lucruri în geantă, iată care sunt obiectele de care nu ar trebui să te desparţi.

CITEŞTE ŞI: IATĂ CARE ESTE RUJUL ANULUI 2015

1.Poate nu funcţionează bancomatul sau POS-ul şi atunci vei avea nevoie de cash. E frustrant să vrei o cafea şi să nu ai cu ce o plăti, nu? Păstrează la tine tot timpul cel puţin 20 de lei cash.
Puţin ruj pe buze reuşeşte să te scoată şi din cele mai negre gânduri. Aşadar, nu uita să-ţi pui în geantă rujul preferat. Când nu ai timp să te machiezi, un pic de ruj va da un alt contur feţei şi un look glamour.

2.De câte ori nu ai căutat, şi ai căutat, şi ai tot căutat în geanta ta mare şi ţi-ai dat seama că n-ai cu ce să scrii şi ai ajuns să-ţi notezi ceva important cu dermatograful? Pentru a preveni astfel de situaţii care pot fi chiar jenante uneori, ai grijă să porţi tot timpul în poşeta ceva cu care să scrii.

3.Pentru momentele în care te perturbă o durere, n-ar fi rău să ai la îndemână un analgezic.

4.Chiar daca nu fumezi, este indicat să ai la tine o brichetă. Nu se ştie niciodată când ai nevoie: ţi se desface tivul şi poţi da foc aţei ca să o împiedici să se ducă mai sus; este întuneric undeva şi ai nevoie de puţina lumină.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care orice femeie trebuie să le aibe în geantă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top