Connect with us

Revistateo.ro

Accesorii care devin capriciile oricarei femei

Stil de viata

Accesorii care devin capriciile oricarei femei

Iarna ne infofolim in haine cat mai groase ca sa nu dardaim de frig. Anotimpul este unul destul de trist. Lipsa soarelui si scurtarea zilelor ne indispune, dar aceste argumente nu sunt suficiente sa renuntam la accesorii.

Femeile au cateva capricii vestimentare si e foarte bine ca le au! Iarna nu trebuie sa porti doar haine inchise la culoare, pentru ca acestea te indispun si mai mult. Nu de alta, dar, printre luminitile colorate din oras care se vor aprinde in luna decembrie ar fi cam urat din partea noastra sa ne imbracam in negru sau gri.

Haideti sa rupem barierele si sa incercam niste accesorii colorate. Poti sa iti inveselesti tinuta cu genti din denim, caciuli colorate si extrem de haioase ori pantaloni asimetrici care te scot din anonimat.

CITESTE SI: Ce tinute sa alegi daca ai cateva kilograme in plus. Arata fabulos cu bani putini

Piesa de rezistenta din garderoba acestui sezon rece este poseta/ geanta supradimensionata. Aceasta trebuie sa fie puternic colorata, sa contrasteze cu toata tinuta, sa o scoata in evidenta mai mult. Iata mai jos cateva idei vestimentare pentru aceasta iarna:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top