Connect with us

Revistateo.ro

3 remedii la îndemână pentru acnee

Cosmetica

3 remedii la îndemână pentru acnee

Iată 3 remedii pentru acnee la îndemâna tuturor şi pentru orice portofel!

CITEŞTE ŞI: REMEDII PENTRU A TRATA ACNEEA SCALPULUI 

Suc de roşii şi măcrişi.  Tamponaţi-vă faţa cu o roşie coaptă, tăiată în două, şi lăsaţi sucul să acţioneze minimum 30 de minute. Apoi aplicaţi de faţă măcriş zdrobit, lăsaţi să acţioneze 15 minute şi clătiţi cu apă călduţă, nu fierbinte.

Comprese  cu urzici. Puneţi la fiert o lingură cu vârf de urzică, într-o jumătate de litru de apă, şi lăsaţi-o să fiarbă un sfert de oră. Strecuraţi lichidul şiu puneţi-vă comprese pe faţă seara, la culcare. Tratamentul durează o lună, urmat de o pauză de o lună, după care poate fi reluat.

Loţiunile pe bază de suc de varză. Sunt extrem de eficiente pentru combaterea excesului de sebum, principalul factor care duce la apariţia coşurilor. Tamponaţi de mai multe ori pe zi cu suc de varză (rasă şi stoarsă) sau aplicaţi cataplasme cu foi de varză zdrobită pe zonele afectate şi inflamate.

În cazul unei urgenţe cu un coş mai mare, imediat ce îşi face apariţia aplică puţină miere. Adaugă şi un plasture deasupra şi mergi liniştită la culcare. Şansele ca el să dispară când te vei trezi în urmatoare zi sunt foarte mari. La fel ca şi în cazul pastei de dinţi, hidratează foarte bine a doua zi faţa şi zona în care se află coşul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top