Connect with us

Revistateo.ro

Zodia Leu va avea o saptamana de cosmar

Horoscop saptamanal

Zodia Leu va avea o saptamana de cosmar

Saptamana cuprinsa intre 18 si 24 decembrie nu va fi deloc una placuta pentru zodia Leu. Acest nativ traieste ultimele zbateri inainte de a intra in noul an.

Va realiza ca existe mai multe capitole unde incheie pe minus decat si-a imaginat. E semn ca trebuie sa iasa din visarea neproductiva. In caz contrar, vor urma 9 ani de ghinioane, incepand cu 2017.

Dezamagiri, tensiuni, lovituri dure

In lunile noiembrie si inceputul lui decembrie, Leul a trait intr-o visare continua. Nu i-a spus nimeni ca a avut parte de linistea dinaintea furtunii, cu toate ca previziunile astrologice de peste an au tot mentionat nevoia de schimbare. Semnul de foc a crezut ca poate pacali hazardul, ca poate tine la distanta lipsurile doar sperand. Nu este chiar asa, iar principalele teste tinde sa le pice mai ales daca ne uitam la ziua de miercuri, 21 decembrie.

21 decembrie va fi o zi fatidica din punct de vedere relational nu doar pentru Leu, ci si pentru celelalte zodii de foc. Cu alte cuvinte, fratii Berbec si Sagetator pot trai relativ aceeasi situatie, desi arcasul zodiacului are aspecte pozitive in toate casele astrale.

Craciunul se anunta tensionat pentru Leu. Nu va cuteza sa intre pe sub pielea celorlalti, pentru ca abia ce vor iesi ei din sfera de influenta a Leului. Nativul are parte de o serie de dezamagiri. Prietenii cat si rudele apropiate ii vor da niste lectii de viata de va dori sa nu mai iasa in lume. Cosmarul se termina, Slava Domnului, dupa Craciun.

CITESTE SI: Horoscop Minerva 18-24 decembrie 2016

Ca sa evite tensiunea prevazuta in harta sa natala, Leul trebuie sa isi recunoasca greselile. E nevoit sa nu le mai faca promisiuni desarte celor care isi pun baza in el. Pana la urma, daca munceste o face pentru el, nu pentru ceilalti. Daca este sincer in relatiile sale, are de castigat tot el, si nu altii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top