Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Luna în zodia Leu în perioada următoare. Ce ne așteaptă

În perioada următoare, Luna va fi în zodia Leului sub un Venus retrograd în Scorpion. Ce încrengătură, nu-i așa?

Luna în zodia Leu – efecte benefice și dezavantaje

Ei bine, lucrurile nu vor sta deloc prost pentru cele mai multe dintre zodii în perioada 5 – 7 octombrie.

De fiecare dată când avem faze ale lunii în zodia Leu vorbim despre strălucire, despre speranță, despre renaștere, despre energizare.

Așadar, Luna din Leu ne va lumina calea și ne va ajuta să mergem înainte fără a ne fi teamă. Se știe că Leii sunt neînfricați și reușesc să obțină mai mereu ceea ce își doresc.

Zodiile care vor avea parte de multe surprize plăcute în perioada următoare sunt cele de foc și de pământ.

Așadar, Fecioarele, Capricornii, Taurii, Leii, Săgetătorii și Berbecii vor fi în centrul atenției pentru faptele lor, pentru entuziasmul de care dau dovadă.

Acești nativi îi vor inspira și pe ceilalți să lupte. Vor fi pentru mulți adevărate puncte de sprijin, oameni de bine, oameni care oferă sfaturi prețioase.

Cât despre celelalte 6 semne zodiacale, Rac, Scorpion, Pești, Gemeni, Vărsător, Balanță, acestea vor avea parte de câteva episoade destul de tulburătoare. Vor fi puse în tot felul de situații care mai de care mai neplăcute. Trebuie să facă față dificultăților cu mai mult aplomb, cu mai multă încredere în forțele proprii.

Așadar, Luna din Leu vine cu momente unice de care trebuie să profităm, indiferent în ce situație ne aflăm. Din punct de vedere amoros, majoritatea semnelor zodiacale sunt avantajate de acest fenomen din perioada 5 – 7 octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top