Connect with us

Revistateo.ro

WOW! A fost anorexic și s-a transformat într-un SUPER BĂRBAT! Cum a reușit

Dieta si Sport

WOW! A fost anorexic și s-a transformat într-un SUPER BĂRBAT! Cum a reușit

Anorexia este o tulburare alimentară cauzată din motive emoționale, fiind deseori asociată cu problemele psihologice acute ale pacienților. Deși adesea este catalogată drept o boală a femeilor, există tot mai mulți bărbați care din cauza tulburărilor psihologice refuză să mănânce.

Este și cazul lui Perry Andrews, un tânăr galez care la 16 ani cântărea numai 19 kilograme. Acesta a suferit în perioada din liceu, fiind adesea batjocorit (bulling) de colegii săi, fapt pentru care a renunțat atât la școală cât și la mâncare, punându-și în real pericol integritatea fizică și psihică. De atunci au trecut deja 8 ani, și, astăzi, la cei 24 de ani ai săi, Perry pare de nerecunoscut.

CITEȘTE ȘI: TEO: ASTA MĂNÂNC EU ÎN FIECARE ZI

Când era în liceu purta ochelari și era tot timpul retras, fiind permanent un motiv de ”mișto” în clasă. Andrews își amintește azi că zilnic era acostat de colegii lui, care îl insultau și îi aplicau corecții fizice mereu, chiar lansând obiecte după el oriunde îl prindeau.

Ani de zile s-a automaltratat renunțând la mâncare, suferind foarte mult din cauza bullyingului. Acesta a cumpărat apoi o revistă unde a văzut un bărbat musculos care l-a inspirat să iasă din cea mai neagră perioadă a vieții sale, luându-i urmele și începând antrenamente dure de fitness.

Modelul pe care l-a văzut în acea revistă l-a scos practic din depresie și l-a vindecat de anorexie, astăzi Perry fiind un bărbat atractiv după care suspină toate fetele. Tânărul din Cardiff a început să se alimenteze sănătos și își impunea norme zilnice de făcut exerciții, bineînțeles cu acordul unui antrenor de fitness care l-a ajutat.

Și-a impus să ajungă la 75 de kilograme, asta însemnând grăsime transformată în masă musculară. Astăzi este chiar el antrenor de fitness și unul dintre cei mai cunoscuți culturiști din Cardiff. Momentan se pregătește intens pentru a participa la concursuri pentru culturiști în Anglia și în tot restul lumii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top