Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Acum 3 ani cântărea doar 32 de kilograme. Ce s-a întâmplat între timp cu tânăra care a înlăcrimat Internetul

Această poveste este despre autodepășire. Poate fi chiar povestea ta, indiferent dacă te-ai confruntat sau nu cu anorexia.

Vera a învins anorexia!

Povestea Verei a înlăcrimat Internetul. Imaginile care au apărut cu ea acum 3 ani, în 2014, la doar 18 ani i-a cutremurat până și pe cei mai experimentați medici.

Vera Schulz era să-și piardă viața din cauza anorexiei. Fata născută în Stavropol Krai, Rusia, este astăzi un adevărat model pentru tineret.

„Abia respiram, cădeam des din picioare. Locuiam la etajul cinci şi aveam nevoie de o oră să urc în casă, deoarece nu exista lift”, îşi aduce aminte Vera, citată de The Sun.

Vera a ajuns așa pentru că era obsedată de slăbit. A încercat cele mai drastice diete. Când medicii i-au spus că riscă să moară, tânăra s-a refugiat în sport. Astăzi este o antrenoare de fitness de succes în țara sa.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE: Anorexie sau bulimie? Afla daca suferi si tu de tulburari alimentare!

A început să mănânce normal, iar asta o bucură teribil. Vera le ajută acum pe femeile care s-au confruntat cu aceeași problemă pe care a avut-o și ea. A acumulat în greutate și asta a motivat-o mai mult.

Și-a dat seama că nu kilogramele te fac fericit, ci activitățile de zi cu zi, stilul de viață. Sportul îi dă bucuriile de care are nevoie și o ajută să își mențină silueta.

Mai mult de 22.000 de persoane i-au urmărit în timp evoluţia şi multe dintre ele i-au urmat exemplul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top