Connect with us

Revistateo.ro

Vrei sa te lasi de fumat? Cum sa treci usor de primele zile

Stiri

Vrei sa te lasi de fumat? Cum sa treci usor de primele zile

Vrei sa te lasi de fumat? Desi pare dificil, nu este imposibil. Ai nevoie de cateva sfaturi si trucuri care sa te ajute sa treci de primele zile, care ti se vor parea cele mai dificile. Daca te-ai decis sa faci acest pas trebuie sa stii ca sanatatea ta se va imbunatati vazand cu ochii, insa si tentatia de a reveni la vechiul obicei va fi mai mare. Asadar fa tot posibil sa te abtii. Iata cateva lucruri care te vor ajuta!

1. Bea multa apa rece si serveste mese mici. Este ideal sa bei cu paiul dintr-un pahar, inghitituri mici de apa rece. Este un obicei care il inlocuieste cu succes pe cel al trasului din tigara, deoarece elibereaza dopamina, o substanta care ajuta la eliminarea stresului. Alege alimente proaspete si naturale si consuma-le cat mai des, in cantitati mici. Astfel nu vei mai simti nevoia sa fumezi.

CITESTE SI: ALIMENTE BENEFICE PENTRU SANATATEA DINTILOR

CITESTE SI: CUM ITI RECAPETI ENERGIA CAND NU AI DORMIT

2. Premiaza-te. S-ar putea sa ti se para o gluma, insa chiar functioneaza. Pune in fiecare zi deoparte banii pe care i-ai fi dat pe tigari si la sfarsitul saptamanii cumpara-ti ceva folositor. Te vei simti mult mai bine economisind in acest mod si vei avea sentimentul ca esti in control.

3. Spala-te des pe dinti. Gura ta va mirosi mai bine si va avea un gust proaspat, incomparabil cu cel pe care il aveai cand fumai o tigara. Acest detaliu minor te va binedispune si iti va oferi mai multa incredere in propria persoana.

4. Evita alcoolul si cafeaua. Acestea pot stimula nevoia de tutun, asa ca mai bine stai departe de ele. Carui fumator nu ii place sa isi serveasca ceasca de cafea cu o tigara? Daca totusi aceasta va fi inlocuita cu un suc de fructe, nu va mai fi atat de dificil.

1 Comment

1 Comment

  1. Chiru Ana

    2018-05-28T14:40:27+03:00 at 2018-05-28T14:40:27+03:00

    Unde se colectează folia de aluminiu de la pachetele de tigari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top