Connect with us

Revistateo.ro

Vrei sa pui capat relatiei dar nu stii cum

Cuplu

Vrei sa pui capat relatiei dar nu stii cum? Iata solutia!

Uneori este greu sa te desparti de partenerul de viata. La mijloc exista sentimente, amintiri si parca pur si simplu nu te poti aduna ca sa pui capat relatiei. Nu este nicio problema! Mai nou, poti plati pe cineva online sa se ocupe de ultimul capitol al relatiei tale: despartirea.

The Breakup Shop este un serviciu online, platit conceput de doi canadieni care afirma ca se vor ocupa de treaba murdara in locul tau si se vor desparti de nefericitul care nu iti va mai fi alaturi prea mult timp. Tot ce trebuie tu sa faci este sa alegi metoda prin care vrei sa termini relatia: printr-un sms, convorbire telefonica sau printr-o scrisoare (standard sau scrisa de tine). Optiunea care include convorbirea telefonica dureaza doar un minut, iar in timpul acesteia vor fi discutate doar detalii relevante motivului de despartire.

Pentru cei grabiti exista optiunea „Rush”, adica apelul telefonic va fi efectuat in 24 de ore de la cerere, spre deosebire de optiunea standard care poate fi efectuata in 3 zile.

Pentru cei doritori sa lucreze intr-un astfel de domeniu si sa franga inimi pe banda rulanta, exista vesti bune. Site-ul face angajari si aveti ocazia de a da papucii cuiva in fiecare zi.

CITESTE SI: În cât timp îţi refaci viaţa după o despărţire

CITESTE SI: Ce poți învăța dintr-o despărțire

Cerintele acestui loc de munca includ scrierea discursului de despartire prin sms, email, scrisoare sau apel telefonic. De asemenea, trebuie sa primesti feedback de la clienti – cu siguranta nu vor fi prea multe pozitive – si sa incerci sa vinzi pachetele promotionale de pe site, speciale pentru fostii parteneri.

Site-ul contine o pagina speciala numita „Cadouri pentru fosti”, cea mai scumpa alegere pentru viitorul tau fost iubit/a fiind pachetul „Cadou de Despartire” care include o copie Blu-ray a filmului „Jurnalul” sau jocul video „Call of Duty: Ghosts”, un card Netflix, o cutie cu fursecuri si o scrisoare de simpatie pentru cel parasit.

Preturile serviciilor sunt aproximative si variaza in functie de complexitatea mesajului. Sms-ul si email-ul costa 10$, scrisosarea standard 20$ si, daca vrei sa ii mai spui neaparat ceva fostului partener, iti poti personaliza scrisoarea pentru 30$.

Cum ti se pare aceasta modalitate de a da papucii cuiva? Ai incerca?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top