Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care vor avea inima frântă în luna noiembrie

Pentru două dintre zodii, luna noiembrie va fi o lună în care vor avea multe lucruri de învățat, mai ales pe plan sentimental. Iată care sunt zodiile care vor avea inima frântă în luna noiembrie.

La serviciu, lucrurile par să meargă bine pentru nativii zodiei Scorpion, care se implică în tot mai multe proiecte. Au decis să strângă cât mai mulți bani, așa că fac ore suplimentare, deoarece își doresc să aibă o vacanță de vis în apropierea sărbătorilor de iarnă sau chiar de sărbători.

Citește și: Femeia din zodiac care cucerește lumea întreagă în 2019

Însă acest program haotic nu va trece neobservat de către apropiații nativilor Scorpion. Lipsa de timp liber va fi aspru taxată de către partenerul de viață al Scorpionilor, care ar putea să o ia pe un drum diferit în luna noiembrie.

Citește și: Zodiile care cunosc marea dragoste în luna noiembrie 2018

Însă nu doar programul încărcat va fi motivul care ar putea duce la ruptura unor relații. Sunt niște lucruri nerezolvate de mai mult timp, iar lipsa armoniei din cuplu îi nemulțumește pe partenerii nativilor zodiei Scorpion. Ar fi bine să evite discuțiile în contradictoriu și să își dedice mai mult timp familiei și partenerului, în mod special, pentru a evita despărțirea. În caz contrar, luna decembrie îi va prinde cu inima frântă.

Lipsa de încredere poate duce la ruperea relației nativilor Lei

Nici pentru nativii zodiei Leu nu va fi o lună prea fericită, mai ales pe plan financiar. Chiar dacă vor exista și Lei care vor cunoaște persoana pe care o așteptau de mult timp, mulți dintre ei se vor trezi cu inima frântă, chiar în prag de sărbători.

Posesivitatea și gelozia nu fac deloc casă cu o relație fericită, iar unii Lei vor face exces de zel în luna noiembrie. Au o tendință de a fi permanent în „sufletul” persoanei de lângă ei, iar partenerii Leilor nu vor aprecia deloc această lipsă de încredere.

Ar trebui să faci în așa fel încât să eviți polemicile despre care știi că nu vor ajunge acolo unde îți dorești tu. Învață să fii mai calm și mai flexibil cu cei de lângă tine, mai ales cu persoana cu care ai o relație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top