Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile blestemate să fie împreună! Relația e sortită eșecului din prima zi

Astro-FUN

Zodiile blestemate să fie împreună! Relația e sortită eșecului din prima zi

Fiecare persoană își dorește să aibă o relație lungă și fericită. Însă, uneori, orice ar face cei doi, relația nu funcționează, iar vinovate de această situație pot fi chiar zodiile celor doi. Iată care sunt zodiile care nu ar trebui să fie împreună niciodată, deoarece relația este sortită eșecului încă din prima zi.

În primul rând, nativii zodiilor Balanță și Scorpion. La prima vedere ar putea părea cuplul perfect, însă nimic nu merge în relația lor, orice ar face. Cei doi nu pot găsi un echilibru, iar conflictele apar între ei din senin. Deși de obicei nativul Balanță este extrem de calm, nativul Scorpion va reuși să îl scoată din sărite și să îi strice starea de spirit.

Citește și: Horoscop tibetan. Ce se întâmplă cu fiecare zodie

În plus, nativul zodiei Scorpion nu va accepta niciodată dorințele Balanței de a fi independentă și va încerca mereu să o controleze. Niciodată un Scorpion nu va renunța la nevoia de posesie și de control, iar acest lucru nu va fi acceptat de către un nativ Balanță.

Singurul loc în care se înțeleg cei doi ar putea fi în intimitate, însă acest lucru nu poate dura pentru totdeauna. Așa că își dau seama curând că este mai bine să o ia pe drumuri diferite.

Nativul zodiei Taur nu poate accepta niciodată stilul de viață al nativului Vărsător

Nativii zodiei Vărsător și Taur, de asemenea, au o relație sortită eșecului încă din prima zi. Firea aeriană a zodiei Vărsător nu e deloc pe placul nativului Taur. Acesta aspiră la o familie, la stabilitate și nu are timp de spontaneitatea și visurile nativului Vărsător. În plus, este mult prea strict și practic pentru a înțelege faptul că Vărsătorul nu poate accepta reguli de orice fel.

Citește și: Zodiile care pun dragostea pe primul loc și zodiile care aleg banii, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Cei doi se vor bate permanent cap în cap în orice discuție și își vor da seama că există o diferență mult prea mare între ei. Deși tocmai diferențele îi vor atrage, cei doi vor ajunge la concluzia că, deși opusurile se atrag, în realitate, ar fi mai bine să fie singuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top