Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care se despart în luna septembrie 2018

Astro-FUN

Zodiile care se despart în luna septembrie 2018

Luna septembrie vine cu momente grele pentru câteva zodii, care vor lua decizii radicale în legătura cu viața lor amoroasă. A venit momentul să facă puțină curățenie în viața lor, iar dacă nu se vor mai simți în largul lor în preajma persoanei iubite, se vofr detașa complet. Iată care sunt zodiile care se despart în luna septembrie.

Nativii zodiei Vărsător sunt cei care încearcă să înceapă toamna având o altă stare de spirit și multe visuri la care aspiră. Însă unii dintre ei simt că sunt trași înapoi de către partenerul de viață. Este foarte probabil ca unii nativi ai zodiei Vărsător să pună punct unei relații care durează de puțin timp. De asemenea, aceștia își vor uimi apropiații și atunci când vor anunța că se despart de partenerul cu care sunt de ani de zile.

Citește și: Zodiile care au noroc la bani în luna septembrie 2018

A venit momentul pentru unii nativi ai zodiei să se detașeze de tot ceea ce cred ei că îi țin pe loc și să se ocupe mai mult de alte planuri, în care o altă persoană nu există în acest moment.

Citește și: Zodiile de care să te ferești în luna septembrie

De asemenea, la mijlocul lunii, Vărsătorii ar putea avea mai multe conflicte cu cei dragi și sunt sfătuiți să fie mai diplomați și mai calmi. Nu este cea mai bună abordare pe care o pot avea în această perioadă, deoarece vor regreta amarnic în cazul în care îi vor face pe cei dragi să sufere foarte mult.

A doua zodie care decide să înceapă o nouă viață este zodia Gemeni. Nativii acestei zodii au planuri mari de viitor, iar persoana de lângă ei pur și simplu nu mai este pe aceeași lungime de undă cu ei. Aceștia se gândesc mai mult la muncă și la planurile care îi implică doar pe ei.

Nativii zodiei Gemeni sunt imprevizibili în luna septembrie

Nu au timp să mai ofere explicații și să îi menajeze pe cei de lângă ei, așa că în luna septembrie unii dintre ei decid să o ia pe un alt drum. Vor reuși să facă despărțirea mai ușoară, deși și ei vor suferi, mai ales că nu sunt prea obișnuiți să stea singuri.

Cei care formează un cuplu de mult timp au mai multe șanse să continue relația, însă nativii zodiei Gemeni sunt mereu imprevizibili. De la o zi la alta, totul se poate schimba într-o clipă, iar dragostea se va stinge ușor și sigur pentru ei. Este cea mai bună decizie pentru ei, iar partenerul le va înțelege intenția mai târziu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top