Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce faci după o despărțire, în funcție de zodia ta

Fiecare persoană reacționează diferit în urma unei despărțiri. În timp ce unii se refugiază imediat în brațele unei alte persoane, alții preferă să stea singuri până își vindecă inima complet. Iată ce faci după o despărțire, în funcție de zodia ta.

Berbecii se refugiază în lucruri care le fac plăcere. Se înscriu la sală și fac transformări majore fizice sau aleg să facă niște cursuri de perfecționare. În câteva luni, sunt alți oameni.

Taurii, în schimb, vor să învețe mai multe lucruri și să își concentreze atenția pe altceva, așa că merg la școală. De asemenea, unii chiar se mută și în alt oraș, pentru a evita persoana de care s-au despărțit.

Gemenii se dedică celor din jurul lor pentru a trece mai ușor peste despărțire. Meditează, merg la filme, la cursuri de dans și oriunde în societate unde pot socializa și pot cunoaște oameni noi și interesanți cu care să interacționeze.

Citește și: Zodiile care nu se implică emoțional într-o relație

Nativii zodiei Rac își cheamă prietenii în vizită, organizează petreceri și încearcă să evite să rămână singuri, pentru a nu cădea în melancolie. Persoanele apropiate sunt de mare ajutor în astfel de momente.

Nativii zodiei Scorpion au nevoie de ajutorul celor dragi

Cât despre nativii zodiei Leu, ori merg pe premisa „cui pe cui se scoate”, ori cad în melancolie și au nevoie de mult timp ca să își revină. Își destăinuie sentimentele cuiva apropiat sau recunosc faptul că suferă mai mult ca niciodată.

Fecioarele nu se simt bine după despărțire, așa că își caută un grup de prieteni, să învețe niște lucruri noi sau chiar ei să fie cei care îi învață pe ceilalți. Unii nativi chiar aleg o vacanță ca să uite de toți și de toate.

În schimb, nativii zodiei Balanță vor reuși să ascundă foarte bine tot ceea ce simt. Nimeni nu va ști ce se întâmplă în viața lor, căci reușesc să își țină viața personală foarte bine ascunsă. Se vor implica în activități diverse pentru a trece peste.

Nativii zodiei Scorpion se înconjoară de cei care îi aduc în mod obișnuit zâmbetul pe buze. Sunt mult mai apropiați de membrii familiei și reușesc să îi surprindă cu gesturi frumoase.

Nativii zodiei Vărsător se plâng tuturor

Nici nativii zodiei Săgetător nu se simt prea bine după o despărțire. O schimbare de look, a garderobei sau o călătorie singuri îi ajută să își revină mult mai repede.

Cât despre nativii zodiei Capricorn, aceștia nu par să sufere prea mult, deoarece întorc înainte situația pe toate părțile și își dau seama că așa este cel ami bine pentru ei.

Nativii zodiei Vărsător, în schimb, se vor plânge tuturor celor pe care îi cunosc și le va spune ce s-a întâmplat. Trebuie să se relaxeze mai mult și să depășească momentul.

Peștii au nevoie să se odihnească fizic și mental, pentru că tot procesul despărțirii își pune amprenta pe ei și au nevoie să stea singuri și să mediteze la ce au de făcut mai departe din noua postură.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top