Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

După câți bărbați vei suferi în viață, în funcție de zodie. Cine este campioana la dezamăgiri

În timp ce unele femei reușesc să iubească doar o singură dată în viață, există unele femei care se îndrăgostesc de multe ori și ajung să aibă inima frântă de fiecare dată. Iată după câți bărbați vei suferi, în funcție de zodie.

Nativele zodiei Berbec reușesc să iubească un singur bărbat în viață cu adevărat. Din acest motiv, foarte rar vor ajunge să aibă inima frântă, deoarece vor reuși să-l țină aproape întreaga viață doar pe acel bărbat. Multe persoane le vor invidia pentru că sunt atât de fericite mereu.

Când vine vorba despre nativele zodiei Taur, acestea pot să sufere de mai multe ori, căci adoră să flirteze și să umble din floare în floare. Nu vor suferi de-a lungul vieții doar pentru un bărbat, dar se vor ridica de fiecare dată.

Nici nativele zodiei Gemeni nu vor suferi foarte mult după bărbați, dar nu pentru că nu vor avea relații, ci pentru că se vor îndrăgosti cu greu de cineva. Vor exista și bărbați care să le frângă inima, dar nu mulți.

Citește și: Singura femeie din zodiac care îi face pe bărbați să uite imediat de fosta iubită

Pe nativa zodiei Rac un singur bărbat o va face să sufere în viață, chiar partenerul său de viață, pe care îl va căuta mult timp.

Nativa zodiei Leu va suferi atunci când nu va mai primi complimente și laude din partea bărbaților care o atrag. Nimic nu e mai rău pentru ea decât să fie părăsită pentru o femeie mai elegantă sau mai frumoasă ca ea.

Cât despre femeia Fecioară, aceasta pare să nu sufere niciodată, pentru că persoana iubită îi va fi alături întreaga viață și vor avea o relație stabilă, fără probleme.

Nativa zodiei Balanță ar putea plânge doar după prima relație, apoi ea va fi cea care va încheia socotelile cu cineva, fără să stea pe gânduri.

Nativele zodiei Săgetător suferă mereu

Nativa zodiei Scorpion nu va suferi niciodată, pentru că ea rar își arată adevăratele sentimente. Nu are regrete când vine vorba despre despărțire și o consideră o experiență bună de viață.

Nativele zodiei Săgetător pun mult suflet în fiecare relație, așa că nu este de mirare că suferă atunci când vraja iubirii dispare. Își vindecă sufletul doar alături de o altă persoană.

Pentru nativele zodiei Capricorn, suferința nu există. Nu lasă pe nimeni să le ia mințile și să le facă să sufere apoi.

Cât despre nativele zodiei Vărsător, acestea nu știu ce vor și se implică în multe relații, nici nu au timp să sufere după cineva prea mult timp.

Nativele zodiei Pești vor pune mult suflet în fiecare legătură și relație, iar orice insucces va fi o mare lovitură pentru ele și vor suferi cumplit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top