Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Câte despărțiri ai într-o viață, în funcție de zodie

Dacă unele zodii preferă să se dedice unei singure persoane și au parte de o relație fericită pentru întreaga viață, alte zodii trebuie să își caute sufletul pereche de mai multe ori pe tot parcursul vieții. Iată câte despărțiri ai într-o viață, în funcție de zodie.

În funcție de trăsăturile fiecărei zodii, unele zodii își vor găsi sufletul pereche extrem de repede, în timp ce altele se vor implica în mai multe relații nepotrivite.

Nativii zodiei Berbec își vor căuta de mai multe ori sufletul pereche în această viață. Încăpățânarea și faptul că nu lasă ușor de la ei îi vor face să treacă prin mai multe despărțiri în această viață. Temperamentul și orgoliul vor decide de câte ori.

Nativii zodiei Taur sunt extrem de stabili atunci când vine vorba de relații și știu exact ceea ce își doresc. Din acest motiv, vor avea parte de 1 sau două despărțiri până vor ajunge să cunoască acea persoană specială.

Nici nativii zodiei Gemeni nu se pot convinge din prima că se află alături de persoana iubită perfectă, deoarece au multe cerințe pe care acea persoană trebuie să le îndeplinească. Pentru că nu suportă să stea mult timp singuri, vor avea parte de multe relații care vor eșua.

Citește și: Zodiile care se întorc la fosta iubire până la Crăciun

Nativii zodiei Rac, în schimb preferă stabilitatea și să aibă o singură relație de-a lungul vieții. Nu se va întâmpla mereu ca visul să devină realitate și vor trece prin mai multe despărțiri dureroase.

Leii sunt cunoscuți pentru dorința lor de a se distra și de a-și trăi viața la maximum. Așa că vor avea mai multe despărțiri până când vor decide să se așeze la casa lor.

Nativii zodiei Fecioară sunt niște perfecționiști și nici chiar lor nu le iese din prima în viața sentimentală. Vor trece prin cel puțin două despărțiri dureroase până când vor cunoaște persoana lângă care vor să își trăiască viața.

Balanțele, în schimb, chiar dacă sunt mereu nehotărâte, sunt statornice în dragoste. Din cauza unor neînțelegeri, pentru că nu își vor exprima sentimentele la timp, nativii vor fi părăsiți de câteva ori.

Nativii zodiei Scorpion, deși iubesc din toată inima, au parte de mai multe despărțiri dureroase și care îi vor face mai puternici. Vor învăța multe lucruri din fiecare despărțire.

Nativii zodiei Săgetător sunt campioni când vine vorba despre despărțiri. Firea libertină a lor nu este apreciată de către toată lumea. Însă visul lor cel mai mare e să găsească dragostea adevărată.

Nativii Capricorn se despart din cauza indiferenței

Indiferența Capricornilor se plătește greu în viața personală. Pentru că sunt preocupați mai mult de carieră, aceștia nu se vor implica suficient în viața personală, iar acest lucru le va aduce despărțirea.

Nativii zodiei Vărsător vor suferi extrem de mult după prima dragoste adevărată, însă vor învăța multe lucruri pentru a evita greșelile pe care le-au făcut și acest lucru îi va ajuta să găsească o persoană specială.

Nativii zodiei Pești sunt perfecționiști în tot, inclusiv în iubire. Reușesc să rămână cu prima lor iubire pentru tot restul vieții și împreună reușesc să construiască o relație extrem de puternică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top