Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Vrajitoarea Bratara i-a prezis MOARTEA lui CORNELIU VADIM TUDOR: „NU I-AM MAI VAZUT LINIA VIETII!”

Moartea politicianului Corneliu Vadim Tudor a surprins pe toata lumea. Una dintre cele mai cunoscute si temute vrajitoare din Romania, Bratara, l-a avertizat in legatura cu starea sa de sanatate si i-a prevazut moartea.

Vrajitoarea Bratara este cunoscuta in Romania pentru blestemele pe care i le-a facut Elenei Ceausescu. Aceasta se lauda ca a fost cautata de cuplul ceausist dupa ce a fost vazuta la televizor. Bratara a premeditat si sfarsitul tragic al Ceausestilor, alaturi de o alta vrajitoare, Laila din Negresti, judetul Iasi.

Corneliu Vadim Tudor mergea des la vrajitoarea Bratara. Aceasta l-a avertizat in legatura cu sfarsitul sau tragic: „A venit la mine pe opt martie. Atunci i-am citit in palma si i-am zis ca va suferi o mare cumpana si ca nu vad continuarea liniei vietii. El mi-a spus ca il vor omora datoriile si grijile.

L-am avertizat, desi nu i-am putut spune in viata ca va muri. Ce-i drept, nu ma asteptam ca sfarsitul sa ii vina atat de repede. Sunt socata, nu imi vine sa cred. Dumnezeu sa il odihneasca in viata”, a declarat Bratara pentru cancan.ro.

Vrajitoarea Bratara a prezis si lucruri bune personalitatilor cu renume. Elenei Ceausescu, de pilda, i-a spus ca va fi cineva mare inainte ca aceasta sa fie cunoscuta de romani.

Cunoscuta vrajitoare a avertizat-o din timp pe Elena Ceausescu in legatura cu mai multe necazuri din viata ei. Odata, i-a vazut chiar un accident la picior, acela fiind momentul-cheie care i-a determinat pe Ceausesti sa o viziteze mai des pe ghicitoare.

CITESTE SI: POEMUL LUI VADIM TUDOR

CITESTE SI: Invataturile lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor s-a stins ieri din viata, la varsta de 65 de ani. Ultima postare pe Facebook a politicianului vorbea chiar despre moarte. Poemul lui Vadim este viral astazi, semn ca acesta se astepta ca Dumnezeu sa il ia la El in orice moment.

vadim - 15092015-3

Unul dintre apropiatii lui Vadim, Codrin Stefanescu, a declarat aseara la Realitatea TV ca adevarata cauza a mortii fostului lider PRM ar fi niste pastile chinezesti care i-au facut rau. Stefanescu a mai spus ca avea insuficienta respiratorie dupa care a mers la spital si a facut apoi infarct.

Sursa foto: vrajitoareledinromania.ro

1 Comment

1 Comment

  1. LINETTE MATEI

    2015-09-15T23:03:00+03:00 at 2015-09-15T23:03:00+03:00

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Nu am fost niciodata o fana a lui Vadim, mai ales din cauza impulsivitatii lui si duritatii lui din discursuri, dar totusi trebuie sa recunosc ca pentru un lucru il respect foarte mult: curajul de a nega categoric calomniile ce ni s-au adus noua romanilor, ca neam, cum ca am fi exterminat sute de mii de oameni nevinovati pentru vina de a fi de etnie evrei in timpul celui de-al doilea razboi mondial, chiar daca a fost criticat foarte aspru apoi de organizatiile gen Ellie Wiesel si compania si a platit foarte scump si-n planul carierei politice pentru asa o aparare curajoasa a neamului romanesc. Sa fie oare o simpla coincidenta faptul ca a murit de infarct Vadim Tudor chiar la scurt timp, o luna si un pic, dupa ce a intrat in vigoare legea ce pune la index pe maresalul Antonescu, miscarea legionara si chiar Ceausescu pentru crima de genocid? Probabil ca nu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top