Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Fiica lui Vadim: „Tata avea niște vise mai puternice”. Ce a profețit Tribunul

Fiica Tribunului Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a vorbit despre visele premonitorii pe care tatăl lui le avea înainte să moară.

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea.

De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb.

Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…)

Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Fisele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

„Primul vis cu el a fost după şase luni. (…) Mama îl visează aproape în fiecare noapte. (…) Primul vis era că eram la o biserică, iar era pe patul de spital, exact aşa cum l-am lăsat.

S-a ridicat pe marginea patului şi m-a întrebat cum mai merg lucrurile, cum mă descurc cu procesele. Mă gândeam, ‘Ce bine că mă întreabă lucrurile astea reale’. (…) m avut un vis înainte să moară regina Ana.

CITESTE SI: Poezia scrisa de CORNELIU VADIM TUDOR inainte sa moara! A SIMTIT CEVA?

Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeş, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut şi tata. Am ajuns la el şi l-am ţinut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel şi am stat de vorbă. Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeş, după care a murit Regina Ana, după o lună. (…)

După, eram la mormântul lui, împodobit. Şi pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

Vadim a fost urmărit de blestemul cifrei 8?

Numerologul Mihai Voropchievici a declarat la TEO SHOW ca fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost urmarit toata viata de cifra malefica 8. Conform explicatiilor acestuia, Vadim Tudor mai avea nevoie de un singur ciclu spiritual pentru a ajunge in varful piramidei.

“Azi era o zi de 8. (n.r.: data de 17 septembrie este formata din 7 si 1, iar 7 plus 1 este 8). Ca sa implineasca toata menirea pe pamant, mai avea nevoie de inca un ciclu. A trait 8 ori 8 = 64 de ani. Matematica spune ca 8 este o cifra a extremelor.

Te urca in varful piramidei sau te arunca in Groapa Marianelor. Era Sagetator cu ascendent in Leu, s-a nascut in anul Bivolului de pamant. Viata lui era foarte tumultuoasa.

A fost inmormantat intr-o zi de joi, ziua lui Jupiter, iar Corneliu Vadim Tudor, sagetator fiind, era guvernat de aceasta planeta. Jupiter era seful lui. Nimic nu a fost intamplator”, a spus Voropchievici la TEO SHOW.

Psihologul Lidia Fecioru a izbucnit in lacrimi in direct la TEO SHOW. Aceasta si-a amintit de toate momentele petrecute cu Corneliu Vadim Tudor si lucrurile pe care le-a invatat de la el.

“Forta umana este nemarginita. Voi pastra cu sfintenie cartile pe care mi le-a daruit cu autografele lui. Multe carti de poezie am de la el si imi spunea candva, cu 15 ani de urma am sa te infiez.

Indiferent cat rau a putut sa faca acest om tuturor celorlalti nu e frumos sa arunci dupa aceea cu vorbe urate.

El este titanul Romaniei si imi pare rau ca nu va mai exista un om cu o asemenea capacitatea sclipitoare”, a spus Lidia Fecioru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top