Connect with us

Revistateo.ro

Cariera aleasă de fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor

Star

Cariera aleasă de fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor

Eugenia Tudor, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, intră în televiziune. Astfel, va putea fi urmărită pe micile ecrane aproape în fiecare zi. Află detaliile din rândurile care urmează.

Ce carieră a ales fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor?

Eugenia Tudor, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim tusor a decis să intre în televiziune. A debutat recent la postul Antena Stars. Ea este reporter la emisunea Star Matinal. Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu sunt cei care prezintă emisiunea la care apare acum și Jeni, așa cumm este alintată fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

“Avem o surpriză, echipa noastră se mărește”, a fost anunțul făcut de Răzvan. Imediat, colega lui l-a completat. “Va fi alături de noi în fiecare dimineață”, a spus si Natalia.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în septembrie 2015. Avea 65 de ani. A avut două fiice. Este vorba despre Eugenia, în vârstă de 22 de ani și despre Lidia, în vârstă de 27 de ani.

Jeni își dorea de mult timp să intre în televiziune, iar acum se pare că visul ei a devenit realitate. Se vedea că este emoționată, dar pregătită pentru cariera în televiziune.

CITEȘTE ȘI: O cântăreață iubită de tinerii din România are sindrom post-traumatic. E crunt ce i s-a întâmplat
CITEȘTE ȘI: Iubitul Elenei Udrea, declarație neașteptată după ce a aflat că partenera lui va face pușcărie: „În aceste momente…”

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Un nou cuplu în showbiz! Celebrul cântăreț a confirmat că sunt împreună! După mult timp, a recunoscut în sfârșit

Un nou cuplu în showbiz. După ce s-a zvonit că cei doi sunt împreună, acum nu mai există dubii. Chiar cântărețul a mărturisit că formează un cuplu. Acum nu mai există nicio îndoială. Află din rândurile care urmează despre cine este vorba.

Un nou cuplu în showbiz! Fanii sunt tare bucuroși
Rapperul Eminem a confirmat că are o relație cu Nicki Minaj. În timpul unui concert, cântărețul a recunoscut că formează un cuplu cu celebra cântăreață Nicki Minaj.

Vestea a fost urmată de numeroase reacții pe rețelele de socializare. Sunt unele voci care susțin că, de fapt, cei doi artiști vor să atragă atenția asupra lor. Nu văd cu ochi buni relația dintre ei.

Eminem a confirmat relația în cadrul festivalului Governors Ball din New York, in Statele Unite ale Americii. Pentru câteva momente nu a mai cântat și a dat vestea cea mare într-un mod inedit.

„Vreau sa va spun un lucru pe care nici macar Niki nu il stie”, a spus Eminem în cadrul concertului, potrivit ciao.ro. A folosit unele cuvinte care i-a indus în eroare pe fani. Văzând acest lucru, cântărețul în vârstă de 45 de ani a continuat mprturisirea. „Suntem impreuna. Este tot ce aveam de spus. Multumesc ca am putut sa ma eliberez”, a mai spus cântărețul, conform aceleiași surse citate.

Zvonurile legate de o posibilă relație dintre cei doi au început după ce Nicki Minaj a lansat o piersă. În acea melodie era vorba despre celebrul rapper.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a lăsat să se înțeleagă că are o relație cu Eminem după ce, în urmă cu o lună a lansat melodia „Big Bank”.

După lansarea piesei, vedeta a fost întrebată dacă este adevărat că are o relație cu Eminem. Atunci, Nicki a conformat, fără a da și alte detalii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top