Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Dezvaluiri incredibile despre moartea lui Vadim. Ce s-a petrecut inainte sa inchida ochii

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost anuntata in mai multe modalitati. Despre semnele stranii care au prevestit ceea ce se va petrece s-a tot vorbit, insa acum a aparut ceva nou si nestiut de nimeni in legatura cu anuntarea decesului.

Cu putine zile inaintea de moartea lui Corneliu Vadim Tudor, tribunul a dus in biroul sau un tablou cu Arsenie Boca, pe care l-a asezat pe perete.

Una dintre angajatele lui Vadim sustine ca din acel moment s-au intamplat o serie de ciudatenii in locul unde muncea politicianul. Atunci cand Vadim a incetat din viata, soneria pe care o folosea pentru a chema angajatii in birou a inceput brusc sa sune, inexplicabil.

„Deci, a adus acel tablou al lui Arsenie Boca. L-a pus in perete, dansul nu era in birou, era inchis, la geam sunt gratii, deobicei dansul ne suna cand are nevoie de noi cu aceasta sonerie.

Deci, n-avea cum sa sune si nici nu se putea declansa, am crezut ca s-a descarcat bateria, si nu era asa, a inceput sa sune soneria. Pur si simplu, usa era incuiata, erau puse gratii.

Am venit toate aici gramada, nu era nimic, am zis ca era vreun sobolan, vreun soricel, n-avea cum ca trebuia sa bage degetul aici.

CITESTE SI: Corpurile a doi baieti, probabil imigranti, descoperite pe o plaja

A fost un semnal, cred ca a fost un semn pentru ca asa s-a intamplat si la tatal meu. Suna la usa, nu era nimeni, auzeai o sonerie dar nu era nimeni, si la matusa-mea la fel, si au murit la scurt timp.”, sustine fosta angajata a lui Vadim, Rodica Carstea, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top