Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Fiicele lui Vadim s-au trezit intr-o situatie neasteptata

FIICELE LUI VADIM, DISPERATE. Corneliu Vadim Tudor a lasat in urma multe probleme printre care si o situatie financiara dezastruoasa la ziarul Tricolorul.

Moartea tribunului a indurerat o tara intreaga, iar destinul fiicelor fostului lider PRM devine din ce in ce mai crunt dupa toate acuzatiile pe care le primesc de la o zi la alta.

Recent, cele doua fete ale lui Vadim au fost date in judecata de fostii angajati ai ziarului Tricolorul, dupa ce acestea au concediat mai multe persoane. Acestia cer plata salariilor pe perioada concedierii si doresc sa fie reangajati, sustine Romania TV.

In plus, fostii angajati de la Tricolorul mai cer ca si lunile in care au stat acasa sa li se ia in considerare drept vechime in munca.

Tricolorul nu a mai aparut de la moartea lui Vadim, adica din luna septembrie 2015. Cea care se ocupa acum de administrarea societatii la care a lucrat Vadim este Lidia, fata cea mare a tribunului.

Prima decizie a Lidiei, in calitate de patroana la Tricolorul, a fost sa trimita acasa mai multi angajati ai ziarului Tricolorul, fapt ce i-a revoltat pe redactorii saptamanalului.

Citeste continuarea pe fresh24.ro

CITESTE SI: Dezvaluiri incredibile despre moartea lui Vadim. Ce s-a petrecut inainte sa inchida ochii

Sursa foto: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top