Connect with us

Revistateo.ro

Instant

Vomita încontinuu și a ajuns de urgență la spital. Ce au văzut medicii la ecografie: „Așa ceva nu vom mai vedea niciodată!”

Medicii se întâlnesc zi de zi cu tot felul de cazuri pe care nu și-au imaginat niciodată. Multe dintre ele nu au fost nici măcar studiu de caz la facultate și tocmai de aceea ele se numesc o premieră. Astfel se creează precedentele medicale și doar așa până și doctorii care au învățat tone de carte își dau seama că încă mai au multe de învățat.

Un astfel de caz uluitor a apărut în India. O echipă de medici au făcut o descoperire care i-a lăsat muți de uimire. Un pacient al cărui nume nu a fost dat publicității a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate care a durat aproape două ore.

La ecografie, medicii au observat că în el se aflau nici mai mult, nici mai puțin decât 639 de cuie. Acestea le-a înghițit și au ajuns în abdomen, însă nimeni nu știe cum a fost posibilă o asemenea grozăvie.

Chirurgii au făcut o incizie de 10 centimetri în abdomenul său și au folosit magneți pentru a scoate toate cuiele.

CITEȘTE ȘI: Cazul Michelle Barrow, femeia care a trăit cu un ghemotoc de păr în corp

Cazul femeii care a ramas insarcinata in timp ce era in coma

Ziarele din India scriu că pacientul suferă de o boală mintală și că probabil cineva și-a bătut joc de el făcându-l să înghită cuie. Ce e și mai ciudat este că pe lângă cuie, medicii au extras din abdomenul său și pământ.

Medicii indieni spun că așa ceva nu le-a fost dat să vadă niciodată în viața lor și că probabil nu vor mai vedea curând. Le-a fost greu să înțeleagă cum a reușit să supraviețuiască pacientul cu cele 639 de cuie. În mod normal, cuiele îi perforau tot corpul și nu ar fi putut trăi mult.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: O gravidă a vrut să filmeze prima ecografie. Medicul i-a zis că nu vrea să vadă ce are înăuntru

Jessica Capitani a intrat în atenția presei din afară după ce și-a povestit experiența dureroasă.

A dorit dintotdeauna să devină mamă, iar visul ei părea să devină realitate în anul 2005. A vrut să filmeze prima ecografie, însă s-a lovit de dorința medicului de a-i explica unele lucruri înainte.

„Credeam că ecografia din acea zi era pentru a vedea care va fi genul copilului. Am fost atât de naivă. Nu m-am gândit că ecografiile se folosesc pentru multe alte lucruri”, a spus Jessica, scrie presa britanică.

„Când am văzut anatomia bebelușului pe ecran, de-abia așteptam să dau vestea că e băiat întregii familii”, a mai spus femeia. Ceea ce nu știa era că bucuria ei avea să dureze puțin.

Medicul i-a spus că nu și-ar dori să filmeze bebelușul din pântece, că nu ar vrea să știe ce are în ea.

Se pare că femeia avea multe complicații, unele amenințându-i viața atât ei cât și copilului.

Printre altele, copilul urma să se nască cu Sindromul Down și cu hidrocefalie.

Din fericire, sarcina a decurs bine. Jessica a ales să nu avorteze și astăzi este fericita mămică a unui băiețel de 12 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top