Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici a dezvăluit schema de calcul a cifrei fericirii.

Stiri

VINERI 13. Avertismentul lui Mihai Voropchievici. CE SE INTAMPLA CU BANII TAI

VINERI 13. O zi cu ghinion mai ales in statele occidentale. Ce se intampla cu persoanele care joaca la Loto ori alte jocuri de noroc in aceasta zi? Este una norocoasa? Va aduce bani pentru cei entuziasti sa castige peste noapte? Numerologul Mihai Voropchievici desluseste acest mister.

Vineri 13 este considerata o zi cu ghinion, la fel ca si marti 13. Multe persoane se inarmeaza cu pixuri si fituici pentru a gasi combinatia ideala ca sa castige la Loto, unde, de cateva luni bune premiul nu a fost acordat nimanui.

Specialist in descifrarea secretelor pe care le ascund cifrele care ne guverneaza viata, Mihai Voropchievici vorbeste despre sansele castigurilor la jocurile de noroc daca punem un bilet intr-o zi de vineri 13.

„Daca vrem sa o luam ca zi ghinionista, va fi o zi ghinionista. Lasam ghinionul la o parte si ne inarmam cu incredere. Se pare ca ca 13, sau anul 8, s-a invartit in jurul banilor castigati nemunciti”, sustine numerologul.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici sustine ca tragedia de la Colectiv este doar cireasa de pe tort: „Romania sta sub trei cifre rele”

CITESTE SI: Coincidenţă sau nu? Uite ce spune Mihai Voropchievici despre Mădălina Manole şi Laura Stoica

Acesta ii sfatuieste pe romani se renunte la ideea ca vor castiga banii nemunciti intr-o zi de 13. Acestia, chiar daca vor veni, pot crea numeroase necazuri intrucat cifra 13 are o conotatie negativa, mai ales intr-un an 8. (2015 = 2+1+5 = 8, cifra malefica).

VINERI 13. „Jocurile de noroc inseamna bani nemunciti. Nu trebuie sa ne speriem de aceasta data, dar nici sa ne entuziasmam. Mergem cu incredere, putem pune biletul la Loto maine sau luni. E bine sa incercam norocul prin munca noastra si sa nu il asteptam”, mai spune Voropchievici pentru Romania TV.

Sursa foto: kanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top