Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici

Horoscopul runelor 28 octombrie – 3 noiembrie 2018. Săptămână dificilă pentru 3 zodii

Horoscopul runelor 28 octombrie – 3 noiembrie 2018, cu Mihai Voropchievici. Maestrul Mihai Voropchievici a anunțat ce au pregătit runele pentru săptămâna care urmează. Iată care sunt zodiile care trebuie să aibă mai multă grijă la ceea ce fac.

BERBEC: Este un pic întors pe dos, mai agitat, primește un sfat dublu. Să se tempereze și să nu se mai agite aiurea. Să se țină de promisiuni. Cei dragi au nevoie de afecțiune și de relaxare.

TAUR: Este un pic AGITAT într-o săptămână angrenat în mai multe bătălii. Temperați-vă, nu dați amploare și totul se rezolvă ca prin minune.

GEMENI: Au făcut destule și așteaptă niște recompense, niște persoane dragi se gândesc să îi facă un cadou. Ceva benefic intră în pușculița geamănului.

RAC: Să lase utopiile, să își ceară drepturile, să stabilească cine cântă acasă, cocoșul sau găina. Să încerce și la serviciu să își stabilească prioritățile.

LEU: Este într-o săptămână de discuții furtunoase, pun multe întrebări și așteaptă răspunsuri de la toți membrii familiei. Evită discuțiile neprincipiale.

FECIOARĂ: Se pot revigora, primesc impuls cosmic și se pot revigora în toate disponibilitățile. Vine o viață nouă pentru ei. Citește continuarea pe HUFF.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mihai Voropchievici

To Top