Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Voropchievici

Horoscop rune 20 – 26 ianuarie 2019, pentru fiecare zodie

Horoscop rune 20 – 26 ianuarie 2019. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează. Iată care sunt zodiile favorizate în aceste zile, dar și pentru cine urmează o perioadă grea, pe toate planurile:

BERBEC: Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Vin lucruri bune în viața lor.

TAUR: E pus pe concert, dezvoltă atitudini de uragan, să își mobilizeze toate forțele, să susțină o mică bătălie. Să rămână calmi în aceste discuții.

GEMENI: Să își facă bagajele, se pot relaxa, pot face o escapadă, bagajele să fie pregătite la ușă. Pot merge la munte sau la mare, dacă au bani.

RAC: Primesc cadouri, ceva bani, un cadou minunat de la cineva special. Mai ales nativele zodiei pot primi un cadou special.

LEU: E pus pe fapte mari. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. O săptămână de fericire, cu dragoste la cote înalte.

FECIOARĂ: E o săptămână de protecție divină totală, poate a deranjat pe cineva. Runa e alături de ea, împotriva forțelor malefice, ale gândurilor rele, ale deochiului. Citește continuarea pe HUFF.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mihai Voropchievici

To Top