Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Motivul incredibil pentru care o femeie isi arunca fetita din brate! S-a intamplat in vazul tuturor!

Un videoclip aparent banal a strans in scurt timp 700.000 de vizualizari pe Youtube. Spunem ca este aparent banal deoarece intentia cu care a fost postat nu a fost nici pe departe ca acesta sa faca inconjurul lumii. Neatentia unei tinere i-a revoltat insa pe internauti.

Unul din cele mai importante momente de la o nunta este acela in care mireasa arunca buchetul de flori iar domnisoarele de onoare sau orice invitata din sala trebuie sa il prinda. O femeie a uitat ca tine in brate o fetita, si, din dorinta de a prinde ea buchetul miresei a scapat-o pe jos ca si cum ar fi un obiect.

VEZI SI: VIDEOCLIP SOCANT – ICOANA IN CARE MAICA DOMNULUI ISI MISCA BUZELE IN TIMP CE ENORIASII SE ROAGA

Gestul i-a revoltat pe internauti iar cei de la petrecere au inceput sa rada de femeie, altii tragand-o de manecuta sa fie mai atenta pe viitor cu astfel de lucruri. Nimeni nu stie ce a fost in capul fetei care putea sa ii faca rau copilei ce era in bratele ei dar cert este ca, dupa ce imaginile au facut inconjurul Internetului, aceasta are serioase pareri de rau.

VEZI SI: VIDEOCLIP TULBURATOR – UN BOLNAV DE SIDA LE CERE OAMENILOR SA IL ATINGA. REACTIILE TRECATORILOR NU AU PERECHE!

Fetita care nu avea mai mult de un an si ceva a fost scapata pe jos lovindu-se usor la spate. Femeia putea ajunge la inchisoare daca lovitura se producea la cap iar consecintele erau unele serioase. Micuta scapata din bratele celei care a dorit sa prinda buchetul miresei a scapat teafara si nevatamata, desi a plans foarte mult, speriata fiind de faptul ca, deodata, s-a trezit la podea. Vezi mai jos videoclipul revoltator:

Imaginea neatentiei: Uita ca are o fetita in brate si o arunca la pamant:
FETITA - 31072015 - 3

Sursa foto: link-b.com, Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top