Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Un iepure uriaș ia masa cu o fetiță. Cum se înțeleg cei doi

Iepurașul nu mai doarme și visează în iarbă cum spune cântecelul copilăriei, ci stă la masă cu oamenii mari, sau, după caz, cu cei mici.

Un iepure uriaș a fost filmat lângă o fetiță în timp ce luau masa împreună. Fiecare respectau regulile bunului simț la masă și anume: nu vorbeau, pleoscăiau cât mai puțin posibil și nu își băgau coada sau nasul în farfuria celuilalt.

Iepurașul mănâncă salată în timp ce fetița cu două codițe (care nu are mai mult de 4 anișori după cum veți putea vedea în videoclipul de mai jos) îl asistă alimentându-se din când în când cu biberonul.

Ieprașul stă pe scaun ca un om normal fără să fie deranjat de prezența micuței. Nu este deranjat nici de desenele animate care sună în fundal la televizor. Mănâncă de zor tot ce i-a fost pus în farfurie, iar fetița îl privește din când în când cu ochii jucăuși.

Videoclipul pe care îl puteți vedea mai jos ne arată că legătura dintre oameni și animale poate fi una frumoasă. Iată că nu doar câinii și pisicuțele pot fi veritabile animale de companie, ci și iepurii.

Videoclipul a fost postat la sfârșitul lunii martie a acestui an pe Yotube și a strâns până la această oră peste 30.000 de vizualizări.

Au apărut și cârcotași, ca de fiecare dată. Unul dintre internauți a spus că „verdeața pe care o mănâncă iepurele ar trebuie să se regăsească și în platoul fetei”.

Un altul a comentat următoarele: „Animalele sunt deosebite, dar nu ar trebui servite la masă ca oamenii”.

Tu cum comentezi aceste imagini?

CITEȘTE ȘI: Această pisică refuza să mănânce din farfurie și primea cu bucurie doar punguțele cu hrană. Femeia a decis să o urmărească și a filmat tot: „Este incredibil”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top