Connect with us

Revistateo.ro

Vladimir Drăghia, cu ochii vineți la nunta sa! Ce s-a întâmplat cu câteva zile înainte

Staruri

Vladimir Drăghia, cu ochii vineți la nunta sa! Ce s-a întâmplat cu câteva zile înainte

Vladimir Drăghia s-a căsătorit ieri cu mama fiicei sale, Alice Cavaleru. Fanii câștigătorului Exatlon au avut parte de o mare surpriză atunci când au văzut primele fotografii de la eveniment.

Vladimir a apărut cu ochii vineți, iar mulți au crezut că acesta a fost implicat într-un conflict. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt:

Înțeleg perfect ca atunci când ești persoană publică te expui oamenilor cu bune și rele, însă aș vrea să subliniez că știrile care au început să apară în presă sunt pură ficțiune și nu au absolut nicio legatură cu realitatea.

Citește și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit! Invitații surpriză de la eveniment

Mi-am făcut o intervenție chirurgicală la ambii ochi în urmă cu 10 zile și chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 zile – 5 zile, organismul meu, probabil și pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanță pentru cineva această siuație, dar nici nu pot încuraja speculațiile apărute după nunta noastră.

Citește și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Există un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă și povestindu-i Zorei despre asta”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru kanald.ro.

Zilele viitoare, Vladimir și soția sa urmează să plece în luna de miere în Maroc

„Recunosc, nu mă mai gândisem la Maroc până atunci. Nici nu era pe harta destinațiilor mele, dar se pare că iubirea chiar te poartă departe, pentru că instant mi-am dorit să mergem în Maroc. La întoarcerea mea în România, m-am așezat stângaci pe un genunchi si am întrebat-o pe Alice dacă vrea să îmbătrânim împreună. Asta se traduce în nuntă.

În stilul nostru relaxat, desigur, fără prea multe tradiții bifate, dar cu siguranță cu o lună de miere atașată. Pentru că o surprindeam des uitându-se pe Instagram la fotografii cu orașele imperiale ale Marocului și pentru că știu cât de mult îi place arhitectura orientală, am început să mă interesez cum ajungem acolo cât mai repede având în vedere că vom merge cu Zora si o sa fie prima dată în avion.

Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top