Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Vladimir Drăghia, de acum un om la casa lui

Câștigătorul primei ediții Exatlon România, Vladimir Drăghia este de acum un om la casa lui și nu e doar o zicere.

Îndrăgitul fost burlac de la Antena 1, prezentator tv acum la Kanal D, a făcut anunțul pe Internet. Acesta și-a luat casă, iar în noul lui cămin va sta alături de familia lui formată cu frumoasa Alice Cavaleru.

„Ne-am luat casă!!! Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă și asta-i ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-ați urat acum câteva luni’, a scris Drăghia pe Instagram.

Vladimir Drăghia: „Avem nevoie de puțin pentru a supraviețui”

„Tuturor ne-a crescut popularitatea, Exatlon a avut un succes imens, văd asta zilnic pe stradă, la metrou, în social media. Cel mai mult mă bucură nu popularitatea crescută, ci calitatea persoanelor care vin să vorbească cu mine, să mă felicite. (…)

Cred că a fi tată de fată e o mare responsabilitate. Mereu mă gândesc dacă mi-aș dori ca ceilalți să se comporte cu fiica mea așa cum mă comport eu cu oamenii de lângă mine, în diferite situații, și cred că asta nu are cum să nu te facă mai bun. (…)

Avem nevoie de atât de puțin pentru a supraviețui”, sunt câteva declarații făcute de Drăghia în cel mai recent interviu pentru publicația Kudika.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top