Connect with us

Revistateo.ro

Cătălin Cazacu, despre nunta lui Vladimir Drăghia

Stiri

Cătălin Cazacu, despre nunta lui Vladimir Drăghia

Cătălin Cazacu a vorbit despre nunta lui Vladimir Drăghia cu Alice. Evenimentul s-a desfășurat pe plajă. Fostul concurent de la Exatlon a povestit ce s-a întâmplat în acea zi specială pentru prietenul lui. Află detaliile.

Cătălin Cazacu a vorbit despre nunta lui Vladimir Drăghia

Cătălin Cazacu a fost prezent la nunta lui Vladimir Drăghia. A vorbit despre fericitul eveniment care a avut loc în viața fostului concurent de la Exatlon.

”Vladimir e un personaj aparte și oamenii care îl cunosc știu lucrul ăsta despre el. Nu-l vedeam niciodată făcând o nuntă cu furat de mireasă, cu sarmale și cu hore. Toată povestea cu slujba care s-a ținut la asfintit… Și timpul a ținut cu ei pentru că la un moment dat s-a înnegrit cerul dar n-a picat strop de ploaie. Am avut și curcubeul, care ieșea din mare foarte frumos.

CITEȘTE ȘI: Vladimir Drăghia a ales unde va merge în luna de miere cu Alice: „Iubirea chiar te poartă departe”

CITEȘTE ȘI: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit! Primele imagini de la eveniment

A fost o zi mare, mai mare pentru Vladimir decât pentru mine. M-a impresionat că ne-a chemat pe mine și pe Giani la nuntă. A fost o petrecere în familie. O parte din concurenții de la Exatlon am fost lângă el, nu a fost atât de multă lume încât să te înghesui. A fost prima nuntă la care am scos telefonul din buzunar doar că să mă uit la ceas, atât de mult ne-am distrat”, a spus Cătălin Cazacu în cadrul unui interviu, potrivit libertatea.

Așadar, nunta lui Vladimir Drăghia cu Alice a fost un eveniment aparte. Nu au fost mulți invitați, dar cei prezenți s-au distrat. Printre cei care au luat parte la acel eveniment frumos, s-a numărat și Cătălin Cazacu. Nunta nu a fost una tradițională. Mirii au preferat ca ceremonia să aibă loc pe plajă, la asfințit. Din fericire, vremea a ținut cu ei. Pentru Cazacu, evenimentul a fost unul memorabil. Susține că a scos telefonul din buzunar doar pentru a se uita la ceas. Acesta a fost un semn că totul a decurs cum nu se poate mai bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top