Connect with us

Revistateo.ro

Un videoclip emotionant facut de un barbat in timpul sarcinii sotiei lui a strans mai multe milioane de vizualizari pe internet. Afla despre ce este vorba.

Inedit

Video emotionant facut de un barbat in timpul sarcinii sotiei lui

Un filmulet de 90 de secunde a strans mai mult de 14 milioane de vizualizari pe internet. Un sot si-a filmat sotia in timpul sarcinii. Si, in cele 90 de secunde a cuprins cele noua luni de sarcina si transformarile prin care a trecut sotia lui. Videoclipul a emotionat mai multe persoane, iar cei care l-au vizionat au lasat mai multe comentarii.

Un sot si-a filmat sotia in timpul sarcinii. Clipul video este unul emotionant

Cand Byron Louie a aflat ca sotia lui, Monique, este insarcinata, a fost foarte fericit. A decis sa faca un scurt filmulet in care a surprins transformarile prin care a trecut sotia lui si evolutia sarcinii. Videoclipul de 90 de secunde a strans mai mult de 14 milioane de vizualizari. De asemenea, comentariile nu au intarziat sa apara.

Barbatul a spus ca astfel au trecut peste emotiile acelei perioade. „Am scapat de emotii prin intermediul creativitatii”, a spus mai tarziu Byron Louie. In filmulet apar viitorii parinti, insa si cele doua animale de companie, care asteapta impreuna cu ei venirea pe lume a bebelusului. La un moment dat, pe parcursul clipului, este anuntat si faptul ca cei doi vor avea un baiat. De asemenea, sunt filmate si pregatirile pentru amenajarea camerei copilului. Pas cu pas, camera micutului incepe sa prinda contur. Iar, la final, parintii se intorc acasa cu bebelusul. In tot acest timp, cei doi caini ai familiei ii asteapta cuminti in camera copilului.

„A fost uimitor. Ati facut o treaba buna. Acum asteptam sa vedem ce se intampla in continuare, cum ajunge la facultate”, a scris o persoana care a vizionat clipul. „Mi-a placut cum asteptau canii ca ei sa se intoarca acasa”, a scris altcineva. „Mi-a placut! Abia astept sa am si eu propria familie”, a scris o alta persoana. „Este atat de frumos! Si este atat de adorabil modul in care au stat cainii in camera, de parca ar fi stiut ce se intampla”, a adaugat altcineva.

Articole pe aceeasi tema:

Sarcina sotiei il dezgusta, dar cu putin timp inainte de nastere a vazut ceva care l-a emotionat profund

Insarcinata de cinci ani. Vrea sa isi nasca bebelusul cand va fi de varsta gradinitei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top