Connect with us

Revistateo.ro

Mireasa a lăsat un scaun liber pentru fiul pe care l-a pierdut. Cine a venit să se așeze acolo, lumea a izbucnit în plâns

Inedit

Mireasa a lăsat un scaun liber pentru fiul pe care l-a pierdut. Cine a venit să se așeze acolo, lumea a izbucnit în plâns

Nu există o experiență mai nefericită în viața unei femei decât să își piardă propriul copil. Este o experiență pe care nicio femeie nu vrea să îl trăiască vreodată. Însă, viața uneori are alte planuri pentru noi și se întâmplă și astfel de momente, iar tot ceea ce putem face este să încercăm să trăim cu acest gând.

Atunci când Becky și-a pierdut fiul, a crezut că viața sa s-a sfârșit chiar în acel moment. Copilul său, pe nume Tristan, avea numai 19 ani când a dispărut dintre noi. Niciun părinte nu ar trebui să treacă prin așa ceva, însă Becky a trebuit să se învețe cu acest gând și să se obișnuiască încetul cu încetul cu absența sa. După o perioadă de timp, la doi ani de la plecarea lui Tristan, femeia a cunoscut un bărbat de care s-a îndrăgostit și care a cerut-o de soție.

Lucrurile începeau să revină pe un făgaș normal pentru Becky, iar bărbatul pe nume Kelly i-a readus zâmbetul pe buze unei mame încercate de viață. În ziua nunții, bărbatul a decis să îi facă o mare surpriză viitoarei sale soții.

Chiar înainte de ceremonie, acesta a anunțat-o că este cineva pe care trebuie să cunoască. Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a făcut apariția la eveniment, iar Becky a izbucnit imediat în lacrimi. Știa exact cine era tânărul și de ce el era acolo, în acea zi.

Tânărul respectiv era norocosul care a reușit să primească inima lui Triston și Becky a fost în culmea fericirii să îl vadă acolo, în acea zi.

Femeia a planificat totul în cele mai mici detalii pentru nuntă. Printre altele, a lăsat și un scaun liber, acolo unde Triston ar fi trebuit să se așeze pentru a fi martor la căsătoria mamei sale. Pe scaun, Becky a lăsat și un mesaj emoționant.

Lumea a aflat în acea zi că a acel tânăr poartă o mică parte din Triston, un lucru foarte mic, însă atât de însemnat. Pe lângă tânăr, alte patru persoane sunt norocoase să fie în viață datorită gestului lui Becky de a accepta ca fiul său să trăiască prin ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top