Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Povestea baietelului care s-a nascut cu o fata dubla, din cauza unei greseli a mamei

Un copil este obligat sa plateasca pentru o greseala teribila a mamei sale. KangKang, in varsta de 15 luni, din China, s-a nascut cu o fata dubla, iar presa locala l-a numit „copilul cu masca”. Va avertizam ca imaginile si povestea pot avea un puternic impact emotional.

Citeste si: CLAUDIA PĂTRĂŞCANU a făcut marele anunţ! Iată ce sex va avea bebeluşul: „Ce mă fac…“

Citeste si: A trimis un mesaj in sticla cand avea doar 10 ani. Dupa 23 de ani, a primit raspuns

Copilul arata ca si cum ar avea doua fete, una peste cealalta, o anomalie cu care copilul a fost nevoit sa traiasca inca de la nastere. Vina apartine cel mai probabil mamei, care a consumat droguri in timpul sarcinii.

 

copil cu fata dubla

Sindromul Macrostomia Ablepharon este o boala similara cu cea cunoscuta popular drept „buza de iepure”, insa difera de aceasta pentru ca nu numai cerul gurii sau buza sunt divizate si intreg osul maximarului. Acest lucru duce la o fata impartita.

 

copil cu fata dubla 2

La primul spital la care a mers mama, impreuna cu baietelul, medicii i-au spus ca sufera de „boala monstru”. Atunci rudele femeii i-au sugerat sa-si abandoneze copilul intr-un orfelinat, insa mama lui nu a renuntat la el. Mai mult, ea este hotarata sa faca tot ce ii sta in putere pentru a-si indrepta greseala.

KangKang a fost examinat la un spital din Shanghai, iar medicii i-au dat mamei sperante. Baietelul ar putea fi operat, iar mama nu trebuie sa achite aceasta interventie. Pentru ca se confrunta cu un caz unic, nu este garantata insa ca interventia chirurgicala va avea succes. In plus, va mai dura ceva timp pana procedurile se vor finaliza. Insa, atat mama cat si medicii spera ca KangKang va avea parte de o copilarie normala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top