Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO EMOTIONANT. Au gasit sub bradul de Craciun… un fratior! Reactia acestor surioare te lasa fara grai!

Trei surori au ramas complet pierdute cand au vazut ce le-a adus Mosu’. Au fost cuminti tot anul si, drept rasplata, au primit un cadou la care nu s-ar fi gandit nici in cele mai frumoase vise.

Cadoul pe care l-au gasit trei surori sub brad a fost un fratior adoptat pe nume Nathan. Nou-nascutul care a ajuns in casa acestora le-a umplut de veselie, acesta fiind probabil cel mai frumos Craciun din viata lor.

Mama celor trei fetite, Courtney Solstad, a filmat reactia lor la prima intalnire cu noul lor fratior. Videoclipul a fost postat imediat pe Facebook si s-a viralizat intr-un timp record.

„Fetele nu stiau nimic despre Nathan pana acum”, scrie Solstad pe Facebook. Aceasta nu le-a spus micutelor de intentia de a adopta un copil si au pastrat acest secret pentru seara de Mos Nicolae.

Fetele s-au dus la brad ca sa vada ce cadouri le-a adus Mosu’, iar la aflarea marii surprize, acestea au avut reactii care te lasa fara grai. „El este atat de, atat de… dragut!”, a tipat bucuroasa una dintre surori. „Pot sa il ating?”, a intrebat o alta fata.

CITESTE SI: VIDEOCLIP EMOTIONANT: Ce a facut un bebelus in burta mamei in timp ce ii canta. S-A VAZUT TOTUL CLAR!

CITESTE SI: VIDEOCLIP VIRAL. Povestea EMOȚIONANTĂ a unui tată care își minte zi de zi fetița, și ea știe asta

„Buna, micutule Nathan, buna!”, l-au intampinat cele trei fete dragute pe noul membru al familiei.

Vezi mai jos videoclipul emotionant cu, probabil una dintre cele mai emotionante scene pe care le pot trai niste copii de Craciun.

The girls knew nothing about Nathan until this. We met them at the door and told them that we had been out Christmas shopping and got them a gift to share…and it was under the tree! #Solstad6

Posted by Courtney Solstad on Saturday, December 5, 2015

Sursa foto: Twitter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top