Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce cadou vei primi de Crăciun, în funcție de zodia ta

Fiecare persoană își dorește foarte mult un lucru de Crăciun, iar doamnele și domnișoarele nu fac excepție de la acest lucru și deja le transmit subtil celorlalți ceea ce vor. Iată ce cadou vei primi de Crăciun, în funcție de zodia ta:

Nativii zodiei Berbec își doresc o promovare la locul de muncă și să se remarce și mai mult în colectivitate. Dacă vor face treabă bună până la Crăciun, cadoul nu se va lăsa așteptat prea mult.

În schimb, nativii zodiei Taur își doresc ceva practic pentru casă. Niște mobilă nouă, niște ustensile de bucătărie ori o trusă de scule sunt dorite în secret de acești nativi.

Nativii zodiei Gemeni au așteptări mari de la Crăciun și își doresc chestii care să îi stimuleze intelectual. Niște bilete la un concert, niște cursuri de perfecționare sau niște cărți le vor face mare plăcere.

Când vine vorba despre cadouri, nativii zodiei Rac sunt experți, așa că și ei își doresc să primească lucruri frumoase. Vor ceva pentru sufletul lor, o călătorie cu persoana iubită sau niște albume rare de muzică.

Leii nu se mulțumesc cu puțin, așa că lucrurile pentru ei trebuie să fie unele opulente și extravagante. Strânge bani din timp pentru a-i cumpăra un cadou de Crăciun.

Fecioarele, în schimb, își doresc un aparat foto, niște cărțide dezvoltare personală sau niște vouchere pe care să le folosească și să își cumpere haine pe gustul lor.

Pentru a impresiona o Balanță de Crăciun, trebuie să alegi cu atenție un set de bijuterii, un ceas de firmă sau niște genți pe care să le folosească în oraș sau la serviciu.

Nici Scorpionii nu sunt ușor de mulțumit, așa că niște haine de firmă sunt cu siguranță cadoul perfect cu care să îi impresionezi în ziua de Crăciun.

Săgetătorii au nevoie de lucruri care să le stimuleze creativitatea și nevoia de libertate. Niște genți de călătorie și niște albume de călătorie sunt cadourile perfecte pentru ei.

Capricornii, în schimb, nu îți doresc mare lucru de Crăciun, așa că orice le vei cumpăra vor fi extrem de binevenite și de apreciate de către acești nativi.

Vărsătorii adoră lucrurile luxoase, așa că vei reuși să îi impresionezi cu orice este scump și dorit de multe persoane.

Peștii nu vor multe lucruri, se poate să fie un singur lucru pe care vor avea ocazia să îl facă și celor dragi cunoscuți. Iar dacă nu îl vor primi, atunci și=l vor cumpăra singuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top