Connect with us

Revistateo.ro

Mama ei i-a oferit drept cadou de nunta o agenda. Abia dupa ani de zile a inteles ce se ascundea in spatele acestui dar...

Inedit

La nunta, mama ei i-a oferit acest cadou. Dupa cativa ani, a inteles de ce…

Mama unei tinere i-a facut un cadou mai neobisnuit, dar care s-a dovedit extrem de bine venit cativa ani mai tarziu. “La sfarsitul petrecerii de nunta, mama a venit la masa noastra si mi-a intins o agenda si un contract de la o banca renumita. Mi-a spus ca ne-a deschis un cont in care a pus deja 500 RON.

– Sa continuati sa puneti bani in cont de fiecare data cand sunteti fericiti sau vi se intampla ceva deosebit. In agenda sa treceti momentele fericite si suma pe care o depuneti. Cu cat evenimentul este mai special cu atat sa puneti o suma mai mare de bani. Apoi sa va uitati in urma, sa rememorati momentele placute pe care le-ati trait.

Si eu si sotul meu am adorat ideea. De abia asteptam sa incepem sa punem bani in contul nostru. Si asa am inceput.

Citeste si: Orice mireasă trebuie să citească asta, pentru a nu avea ghinion la nuntă!

Citeste si: Un taximetrist mi-a marturisit cum a ajuns la 46 de ani de casnicie. Cele 3 reguli la care nu m-am gandit niciodata

13 februarie – 500 ron – ziua lui de nastere
8 martie – 1500 ron – marire de salariu pentru doamna casei
23 martie – 500 ron – weekend in Praga
14 aprilie – 1700 ron – suntem insarcinati!
2 iunie – 1500 ron – domnul casei a fost promovat!

Si asa mai departe. Cu timpul, relatia noastra s-a degradat. Au inceput certurile. Dragostea disparuse. Nu ne mai puteam suporta.

Intr-o zi m-am dus la mama si i-am zis ca o sa divortez, ca nu il mai suport. Cum naiba ma maritasem cu idiotul asta?Mama a fost foarte calma.

– Bine, am inteles. Daca nu va mai intelegeti, inseamna ca asta e singura solutie. Inainte sa mergi la avocat, adu-ti aminte de agenda aceea pe care v-am dat-o la nunta. Du-te si cheltuie acei bani pe ceva frumos. Doar nu vrei sa ramai cu amintirile acelea, nu?

Citeste continuarea pe elacraciun.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top