Connect with us

Revistateo.ro

Prințul Harry pășește trist în fața altarului. Ce l-a supărat înainte de nunta cu Meghan

Regalitate

Prințul Harry pășește trist în fața altarului. Ce l-a supărat înainte de nunta cu Meghan

Prințul Harry este descumpănit înaintea celui mai important eveniment din viața lui. Acesta e foarte supărat pe scandalul iscat în mediul online în legătură cu viitoarea sa soție, în curând ducesă de Sussex.

„El este sfâșiat de durere. Consideră că tot ceea ce se întâmplă este din cauza lui…că toate problemele au fost cauzate de el. El simte că prin aceste lucruri urâte trebuie să treacă orice om care este asociat cu el.

Harry se simte vinovat

Acesta e prețul pe care trebuie să îl plătească orice om din viața lui. Harry vrea să o protejeze pe Meghan, dar e foarte dificil pentru el”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Pe lângă bârfele care se spun despre Meghan Markle, fosta actriță din America a avut parte de o tragedie în familie. Tatăl ei a suferit un infarct și a fost supus operației. Din fericire, Thomas Markle este mai bine. Starea lui de sănătate s-a ameliorat simțitor, declară surse apropiate familiei.

CITESTE SI: Scandal înainte de nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce s-a întâmplat cu lista invitaților

Nuntă cu probleme. Meghan Markle se luptă pentru a-l avea aproape pe tatăl ei în ziua cea mare

Jurnaliștii de la TMZ au stat de vorbă cu Thomas Markle, care era activ și coerent. Conform acestora, Thomas le-ar fi spus că o va duce la altar pe Meghan.

În ultimele zile s-a zvonit că Meghan va fi condusă în fața altarului de mama ei, având în vedere starea de sănătate a bărbatului.

Thomas Markle are acum nevoie și de acordul medicilor, căci nu e suficientă dorința lui de a-și conduce fata la altar.

„Bineînțeles că o voi conduce la altar. Este un moment istoric. Vreau să fac parte din istorie.” , a declarat tatăl lui Meghan Markle, conform publicației online TMZ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top